Каменов обеща нова промяна за Враца

За кметове на кметства в общината ГЕРБ залага на успешните си и утвърдени кметове

Каменов обеща нова промяна за Враца | StandartNews.com

ГЕРБ Враца регистрира в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет на Община Враца, кандидатите за кметове на кметства в общината и кандидатите за общински съветници, съобщава „Булнюз“.

Документите бяха внесени от Калин Каменов, областният координатор и регионален министър Петя Аврамова и общинския ръководител Малина Николова. На регистрацията присъстваха и кандидати за общински съветници.

„Преди 4 години, след като се заклех като кмет на Враца, обещах едно нещо. Да работя така, че да не ми се налага да правя кампания за следващия мандат. Днес е време да заявя, че искам доверието на врачани и за следващите 4 години, за да продължим да променяме Враца заедно”, коментира Калин Каменов. Той уточни, че ще води открита кампания, лице в лице с хората, без грандиозни събития.

„Калин Каменов е най-правилният избор за кандидат на ГЕРБ за кмет на Враца. През последните 4 години, той доказа, че Община Враца може да бъде по-уредена, по-красива и по-развита. Вярвам, че това което направи е видимо за врачани и те ще му гласуват доверие отново“, заяви Петя Аврамова.

Тя коментира, че в листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ има много утвърдили се с досегашната си работа местни парламентаристи, но и много нови лица, на чиято експертиза и нови идеи партията ще разчита.

За кметове на кметства в общината ГЕРБ залага на успешните си и утвърдени кметове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай