ДПС вдига Четин Казак за Шумен

Номинацията на юриста с пет депутатски мандата зад гърба си е утвърдена от ръководството на ДПС

ДПС вдига Четин Казак за Шумен | StandartNews.com

Бившият депутат от ДПС Четин Казак е кандидат-кметът на партията в Шумен, потвърди самият той пред DarikNews.bg.

Кандидатурата на Казак се разглежда като нестандартен ход от страна на партийното ръководство с цел местната структура в общината да се мобилизира докрай на местните избори и да даде всичко от себе си - нещо, което досега не е успявала да направи на сто процента. Номинацията на юриста с пет депутатски мандата зад гърба си, е направена и утвърдена от ръководството на ДПС.

"Ще се борим за нов, нестандартен и иновативен подход към решенията на проблемите в града и общината", коментира Казак пред DarikNews.bg. Работният му девиз, неутвърден официално от предизборния щаб, е "Заедно за Шумен".

Четин Казак беше и два мандата депутат от Шуменския избирателен район, впоследствие оглави на два пъти листата на ДПС в Габрово, като на последните парламентарни избори не успя да влезе в парламента.

Казак е член на ЦОБ на ДПС, беше и съпредседател на партията за един кратък период заедно с Мустафа Карадайъ и Рушен Риза. За времето извън 44 Народно събрание юристът се беше отдал на адвокатската си професия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай