Петък,

Диана Иванова: В мое лице можете да разчитате на съпричастен човек

От: Редактори -
139
Диана Иванова: В мое лице можете да разчитате на съпричастен човек
A
A
A

Диана Иванова, кандидат на ГЕРБ за кмет на Община Русе, бе сред съграждани, за които темата за хората със специални потребности е по-лично значима, защото е съдба, с която се налага да се справят лично. Към диалога се присъедини и Павел Савов - председател на Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС),  създаден в София в рамките на проект "Активен живот".

Диана Иванова подчерта: „Имаме ефективен опит в обучението и грижата за деца със специални образователни потребности, както и с работата с техните родители.  Колкото и средства да се предоставят на хора с увреждания, тези средства никога няма да са достатъчни. Става дума за денонощно, дългогодишно предизвикателство да успяваш да живееш, да преодоляваш и да гледаш напред. Да се усмихваш, да се радваш на живота въпреки всичко! Това за мен е огромно геройство, пред което се прекланям, и с каквото мога, винаги ще помагам. Хората, които работят с хора със специфични състояния, а и самите вие, които изпитвате трудности, сте тези, които ще съдействат на община Русе в разрешаването на проблемите. И повярвайте, в мое лице ще разчитате на съпричастен човек. Защото аз съм русенка. Аз съм от гражданската квота, подкрепена от политическа партия ГЕРБ. В България, а и в световен мащаб това е печелившата формула за добро управление на населените места“.

Диана Иванова призова събеседниците си да споделят препоръки и виждания по отношение ангажираността на общината с хората със специфични състояния.      

Повече информация и новини може да прочетете на официалния сайт www.dianazaruse.com.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички