Диана Иванова: Да обединим силите си за Русе

Кандидатът за кмет на ГЕРБ се обърна към русенци с послание за втория тур на изборите

Диана Иванова:  Да обединим силите си за Русе | StandartNews.com

Скъпи русенци,

Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново лице като мен в надпреварата за кметската длъжност.

С благодарност, че сте активни, с ясно изразена гражданска позиция.

Благодаря от сърце!

Обръщам се към вас и с надежда, че на 3-ти ноември, всички ние ще направим правилния избор за Русе. За да продължи нашият град европейското си развитие и заедно да следваме една посока - надграждане на постигнатото и по-добро бъдеще за децата ни.

Живеем в динамично време, в което отговорният човек анализира обществените процеси в национален, европейски и в световен мащаб. Градивно е да се търси най-успешния модел на управление на градовете. Смятам, че с програмата на ПП ГЕРБ, ние предлагаме именно такъв.

Вярвам, че наш съюзник в работата за просперитета на нашия град, ще бъдат всички десни сили и дясно мислещи хора в Русе. Призовавам всички мои съграждани да не водим битки помежду си, а да обединим енергия , воля и идеи, съдейки и учейки се от историята. Защото русенци са уникални хора – със свободен дух и демократично мислене, с труд, новаторство и креативност, с артистизъм и устойчивост, с вяра и надежда, с далновидност и конструктивност.

Убедена съм, че с изпълнение на програмата ни, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра и спокойна среда за живеене и реализация. През следващия четиригодишен период, Русе има потенциала да се превърне в значим индустриален център на Северна България.

Вярвам във вашия рационален и прагматичен, отговорен и доблестен избор!

Русе трябва да продължи към възход с нашата воля и Божията помощ!

Диана Иванова

Кандидат за кмет на Община Русе от ПП ГЕРБ

#43 #dianazaruse

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай