Понеделник,

Диана Иванова: Да обединим силите си за Русе

От: Редактори -
188
Диана Иванова:  Да обединим силите си за Русе
A
A
A

Скъпи  русенци,

Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново лице като мен в надпреварата за кметската длъжност.

С благодарност, че сте активни, с ясно изразена гражданска позиция.

Благодаря от сърце!

Обръщам се към вас и с надежда, че на 3-ти ноември, всички ние ще направим правилния избор за Русе. За да продължи нашият град европейското си развитие и заедно да следваме една посока - надграждане на постигнатото и по-добро бъдеще за децата ни.

Живеем в динамично време, в което отговорният човек анализира обществените процеси в национален, европейски и в световен мащаб. Градивно е да се търси най-успешния модел на управление на градовете. Смятам, че с програмата на ПП ГЕРБ, ние предлагаме именно такъв.

 Вярвам, че наш съюзник в работата за просперитета на нашия град, ще бъдат  всички десни сили и дясно мислещи хора в Русе. Призовавам всички мои съграждани да не водим битки помежду си, а да обединим енергия , воля и идеи, съдейки и учейки се от историята. Защото русенци са уникални  хора – със свободен дух и демократично мислене, с труд, новаторство и креативност, с артистизъм и устойчивост, с вяра и надежда, с  далновидност и конструктивност.    

Убедена съм, че с изпълнение на програмата ни, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра и спокойна среда за живеене и реализация. През следващия четиригодишен период, Русе има потенциала да се превърне в значим индустриален център на Северна България. 

Вярвам във вашия рационален и прагматичен, отговорен и доблестен избор!

Русе трябва да продължи към възход с нашата воля и Божията помощ! 

Диана Иванова

Кандидат за кмет на Община Русе от ПП ГЕРБ

#43 #dianazaruse


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com