Понеделник,

Четин Казак: ДПС обещава промяна за Шумен

От: Редактори -
641
Четин Казак: ДПС обещава промяна за Шумен
A
A
A

Промяна за Шумен, нова инфраструктура и по-добро управление обещава Движението за права и свободи (ДПС) при победа на Местни избори 2019 в града. ДПС представи кандидата си за кмет Четин Казак и своята общинска листа пред шуменци.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че Движението има потенциал да спечели кметските избори в Шумен и да има най-много общински съветници. Той каза още, че в града има академична общност, бизнес, които могат да припознаят идеите на ДПС.

“Изборът на кандидат за кмет в лицето на Четин Казак, човек с европейско образование и европейска култура, може да реализира европейско управление, което градът заслужава“, каза на предизборна среща в Шумен Мустафа Карадайъ. Това са били и мотивите на централното ръководство да издигне такъв кандидат, който да привлече не само партийни избиратели.

Карадайъ се обърна към жителите на Шумен и каза: „Молбата ми към вас е, вие, жителите на Шумен, да вземем бъдещето на нашите деца и внуци в свои ръце. Да се отнесем малко по-отговорно и към общината и към населените места и към средата, в който живеем, можем да го направим. Шумен векове наред е бил полюс, център и ние така трябва да го направим, че Шумен векове напред да бъде полюс, център.“

Ние трябва да имаме онзи усет и отговорност, че независимо кои са ни позициите, различните времена изискват различни подходи и различни лица измежду нас. Трябва да сме адекватни на времето, обяви лидерът на ДПС.

На предизборната среща присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на НС д-р Нигяр Джафер, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, бившият народен представител Христо Бисеров и областният председател на ДПС Шумен и кандидат за кмет на община Нови пазар Айсел Руфат.


Всички новини от категория Местни избори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички