Четин Казак: ДПС обещава промяна за Шумен

ДПС представи кандидата си за кмет Четин Казак и своята общинска листа пред шуменци

Четин Казак: ДПС обещава промяна за Шумен | StandartNews.com

Промяна за Шумен, нова инфраструктура и по-добро управление обещава Движението за права и свободи (ДПС) при победа на Местни избори 2019 в града. ДПС представи кандидата си за кмет Четин Казак и своята общинска листа пред шуменци.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че Движението има потенциал да спечели кметските избори в Шумен и да има най-много общински съветници. Той каза още, че в града има академична общност, бизнес, които могат да припознаят идеите на ДПС.

“Изборът на кандидат за кмет в лицето на Четин Казак, човек с европейско образование и европейска култура, може да реализира европейско управление, което градът заслужава“, каза на предизборна среща в Шумен Мустафа Карадайъ. Това са били и мотивите на централното ръководство да издигне такъв кандидат, който да привлече не само партийни избиратели.

Карадайъ се обърна към жителите на Шумен и каза: „Молбата ми към вас е, вие, жителите на Шумен, да вземем бъдещето на нашите деца и внуци в свои ръце. Да се отнесем малко по-отговорно и към общината и към населените места и към средата, в който живеем, можем да го направим. Шумен векове наред е бил полюс, център и ние така трябва да го направим, че Шумен векове напред да бъде полюс, център.“

Ние трябва да имаме онзи усет и отговорност, че независимо кои са ни позициите, различните времена изискват различни подходи и различни лица измежду нас. Трябва да сме адекватни на времето, обяви лидерът на ДПС.

На предизборната среща присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на НС д-р Нигяр Джафер, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, бившият народен представител Христо Бисеров и областният председател на ДПС Шумен и кандидат за кмет на община Нови пазар Айсел Руфат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай