Тежка катастрофа в Сливенско. Има загинал

В реанимация е 7 –годишно дете с травми

Тежка катастрофа в Сливенско. Има загинал | StandartNews.com

Две деца и 65-годишна жена са пострадали при челен сблъсък между лек автомобил и джип по пътя Сливен – Ямбол снощи около19.00 часа, съобщи БНР. Починал е водачът на лекият автомобил. Пострадалите и починалия са роднини, съобщават от областната болница МБАЛ „Д-р Иван Селимински" Сливен. Водачът на джипа е задържан за 24 часа, информираха от полицията. 

В реанимация е 7 –годишно дете с травми на гърди, корем и таз, а другото дете – на 10 години,  е настанено в отделението по неврохирургия с комоцио, съобщиха още болницата. Възрастната жена е в реанимация с травми по цялото тяло. Пациентите са контакти, но все още не е отминала опасността за живота им, каза зам.-директорът на болницата д-р Хрисант Хрисантов. 

Според полицията инцидентът е станал в района на разклона за село Гергевец, когато шофьорът на джипа навлиза в насрещното платно и удря лекият автомобил. Изяснява си причината за това рязко навлизане. Кръвната проба за алкохол и наркотици на водача е отрицателна. 

35-годишният шофьор е задържан с полицейска мярка от 24 часа, след което прокуратурата може да поиска удължаване на мярката. Работата по случая продължава. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай