Катастрофа остави три деца сираци

Ето ги и бруталните подробности за кървавия ужас със семейството мотористи

Катастрофа остави три деца сираци | StandartNews.com

Моторист и съпругата му, с която имат три деца, загинаха при тежка катастрофа в София. Жертвите са Христо Тепавичаров, по прякор Феята, и съпругата му Мария, потвърдиха от най-големия мотоклуб в страната “София Райдърс”.

В момента колеги мотористи и приятели на загиналите поднасят цветя, свещи, бира и цигари на лобното им място.

Сигналът за кървавата злополука бе подаден малко след 3 ч. през нощта. Христо карал мотора си, Мария се возела на седалката зад него. С висока скорост в района на кръстовището на бул. “Цар Борис III” и ул. “Акад. Иван Гешов” моторът се блъснал последователно в бордюр, канавка и метален парапет. Жената загина на място, а съпругът ѝ бе откаран в УМБАЛСМ "Пирогов", който е на не повече от 500 метра от инцидента. Въпреки усилията на лекарите, вследствие на тежките травми младият мъж почина.

Ужасяващата катастрофа предизвика вълна от съболезнования от близки и приятели на семейството в социалните мрежи.

Съпрузите оставят три малки деца сираци, най-малкото от тях е едва на 6 месеца. Жители на столичния квартал "Лагера", където са живели починалите съпрузи, всеки ден виждали майката с децата, бебето и кучето им по градинките. Най-малкото от децата е бебе - момиченце на шест месеца, родено през март тази година. Починалият Христо Феята е бил администратор на фейсбук група мотористи под името “Айляк Райдърс”. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай