Завладяващо ТВ приключение с иновативния b-box от Булсатком

Ултрамодерният Android TV приемник прави всеки телевизор умен и поддържа любими медийни приложения на Google Play

Завладяващо ТВ приключение с иновативния b-box от Булсатком | StandartNews.com
  • Гледайте интерактивна телевизия от Булсатком навсякъде с b-box
  • За коледните и новогодишните празници, Булсатком предлага нови промоционални оферти на уникални условия. Неотразимите коледни предложения включват революционната услуга b-box, която Булсатком пусна на пазара в началото на тази година.

B-box e ултрамодерен Android TV приемник, който прави всеки телевизор умен и поддържа любими медийни приложения на Google Play. Работи през всякаква интернет среда, дори и през WiFi. Иновативното устройство е изключително компактно, с модерен дизайн и може да се използва както на територията на страната, така и в чужбина в рамките на ЕС. Услугата на Булсатком за интерактивна телевизия предлага достъп до над 240 ТВ канала, от които над 130 с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество, както и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком.

Промоционалните предложения включват покупка на b-box и 12 месечен достъп до интерактивната телевизия и се предлагат в три варианта - Premium Zombie, Super Sport и Fat boy. По този начин всички клиенти, които се възползват от атрактивните коледни оферти, могат да гледат любими сериали, водещи филмови продукции и спортни събития през цялата година. Premium Zombie е на цена от 199.99 лв. и включва над 190 ТВ канала + HBO, HBO 2 и HBO 3. С пакет Super Sport, който е на цена 299.99 лв. клиентите на Булсатком могат да се насладят на много спорт с включените канали Diema Xtra, Max Sport и Eurosport 4K. А пакет Fat boy обхваща всички ТВ канали, които предлага интерактивната телевизия на Булсатком за 399.99 лв. Специалните оферти са валидни от 18 ноември 2021 г. до 15 януари 2022 г. и от тях могат да се възползват всички нови и съществуващи клиенти на Булсатком.

B-box издига преживяването на следващо ниво чрез иновативния подход в представянето на ТВ каналите и архивното видео съдържание, подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и препоръчва ТОП 100 от най-гледаните предавания за последните седем дена. Притежателите на b-box имат възможност да се възползват от опциите обогатена детайлна информация за предаванията и превъртане 7 дни назад с помощта на Bluetooth дистанционно управление. Адаптивна е подредбата на любимото съдържание в допълнение с гласовите команди на български език чрез Google асистент

B-box предоставя възможност за достъп до интелигентен архив и видеотека, която включва тематично подбрани над 1000 свободно достъпни филми, сериали и детски поредици.

С празничното предложение от b-box, зимният сезон и коледно-новогодишните празници ще бъдат по-уютни и приятни с огромното разнообразие от телевизионно съдържание от Булсатком, безспорен лидер в платената телевизия в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай