Застраховка “Гражданска отговорност” вече може да се сключи онлайн

А1 предлага на шофьорите онлайн застраховката в партньорство с Лев Инс

Застраховка “Гражданска отговорност” вече може да се сключи онлайн | StandartNews.com
  • А1 предлага на шофьорите онлайн застраховката в партньорство с Лев Инс

Понякога се случва да забравим кога изтича винетката, датата за годишния технически преглед или застраховката “Гражданска отговорност”. Всички тези “детайли” обаче са от голямо значение за нашето спокойствие и това на останалите участници в пътното движение. Те могат и лесно да ни докарат солена глоба, ако ги забравим.

Вече почти всичко е онлайн, което означава, че можем да се погрижим за автомобила от разстояние и да получаваме нотификации, които да ни подсещат, когато дойде време за нова е-винетка. Това важи до голяма степен и за автомобилните застраховки, включително и “Гражданска отговорност”.

Вече не е нужно да търсите застрахователен брокер и да чакате, за да сключите застраховка “Гражданска отговорност”. Можете да го направите изцяло онлайн от сайта на А1 без значение дали сте клиенти на други услуги на телекома или не.

Самият процес на сключване на застраховката е максимално улеснен. Необходимо e да попълните електронна заявка в онлайн платформата на А1.bg. Така дистанционно можете да сключите договор за застраховка със ЗК “Лев Инс” АД чрез А1 в качеството на застрахователен агент.

Документите, които са част от застраховката, ще бъдат изпратени безплатно по куриер на посочен от вас адрес до три работни дни след като направите заявката. Ще получите потвърждение със SMS и имейл на посочените в заявката контакти, когато застраховката се активира.

Допълнително удобство е, че имате избор дали да заплатите сумата по застрахователната премия еднократно или разсрочено - на две или четири вноски.

Неслучайно сключването на застраховката “Гражданска отговорност” е задължение за всеки собственик и водач на автомобил. По време на път винаги има риск от произшествия и инциденти, и чрез застраховката можем да се погрижим да бъдат покрити имуществени и неимуществени вреди на трети лица.

Услугата А1 застраховка “Гражданска отговорност” предлага добър вариант да заявим полицата бързо, лесно и удобно. Това е само едно от дигиталните предложения за шофьорите, като на сайта на телекома се предлагат и възможности за закупуване на електронни винетки, необходими за пътуване извън градската пътна мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай