Започнаха номинации за Топ 100 HR специалисти в България

Ключовият отдел от професионалисти в човешки ресурси във всяка компания има основополагаща роля за развитието на пазара на труда и удовлетвореността на служителите.

Започнаха номинации за Топ 100 HR специалисти в България | StandartNews.com

Стартират годишните номинации за Топ 100 HR професионалисти в България. Те ще определят най-добрите професионалисти в сферата на човешките ресурси в ежегодния индекс на Career Show. Номинациите приключват на 7 октомври, а финалната класация определя публичен вот.

Ключовият отдел от професионалисти в човешки ресурси във всяка компания има основополагаща роля за развитието на пазара на труда и удовлетвореността на служителите. Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” цели да поощри усилията на HR специалистите у нас в грижата за служителите и развитието на благоприятна работна атмосфера.  

“Често има схващане, че ролята на HR отдела в компаниите се свежда до изплащане на заплати и проследяване на отпуски. Специалистите в сферата на човешките ресурси всъщност имат нелеката задача успешно да балансират между желанията на служителите и възможностите, които може да предостави компанията. Истински отдадените на професията си HR професионалисти ежедневно работят за това служителите да се чувстват ценени и щастливи на работното си място. Чрез ежегодния индекс на Career Show “Топ 100 HR професионалисти в България” даваме гласност на професионализма и поощряваме мисията им да създават успешни екипи и страхотна работна атмосфера.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

За място в индекса могат да бъдат номинирани експерти в сферата на човешките ресурси с различна специализация и експертиза. Всеки може да номинира HR специалисти, които смята, че служат за пример за висок професионализъм и отдаденост на професията. Това могат да бъдат:

  • HR мениджъри
  • Специалисти по развитие на работодателска марка
  • Специалисти по подбор на персонала
  • Рикрутъри
  • Специалисти по задържане, развитие и грижа за служителите

Номинациите за индекса “Топ 100 HR професионалисти в България” са отворени до 7 октомври на сайта на Career Show: careershow.bg

След приключване на периода за номинации, следва период на публично гласуване. От 10 до 20 октомври всеки ще има възможност да даде своя глас и да подкрепи своите фаворити. Класираните в индекса ще бъдат публикувани на страницата на Career Show на 25 октомври.

Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” е иницииран от организаторите на Career Show - модерна платформа за работа, в която участниците могат да говорят лично с водещите работодатели в страна и да участват в специализирани събития за кариерно и личностно развитие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай