Вторник,

Форумът на „Стандарт” ДА! На българската храна започна

От: Стандарт -
A
A
A

Форумът „ДА! На българската храна, организиран от „Стандарт” в столичния х. „Маринела” започна.

Вече 12 години в навечерието на най-големите християнски празници – Великден и Коледа, събираме на една маса производители, търговци, преработватели на храни с министъра на земеделието Румен Порожанов и  представители на изпълнителната власт, за да дискутираме проблемите в аграрния сектор, да направим равносметка и да начертаем жалоните за бъдещето.

Ще бъде ли справедливо разпределено финансирането по общата селскостопанска политика на Европа е една от водещите теми на форума.

Този обществен диалог, който днес провеждаме в аграрния сектор, е част от голямата тема за промяна в целия ни икономически модел – новата българска икономика на добавената стойност, която е залегнала не само в отделните партийни платформи за предстоящите евроизбори, но и активно се разработва от изпълнителната власт в лицето на вицепремиера Томислав  Дончев, каза при откриването на форума главният редактор на в. „Стандарт” Славка Бозукова. И допълни: „ А нейната крайна цел е да заемем подобаващото ни място в Европа като по-богата държава с по-богати граждани”.

Очаквайте подробности!

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички