Зам.-министри с награди от Бизнес Справочник България

Зам.-министри с награди от Бизнес Справочник България | StandartNews.com

Митрополит Серафим благослови присъстващите

Бизнес Справочник България връчи за втора поредна година връчи своите годишни награди за успешен мениджмънт и постижения в различни сфери на обществено-политическия живот.

Събитието се състоя в „Пирин голф & Кънтри клуб" край Разлог. Над 120 души, между които мениджъри, кметове, председатели на общински съвети, шефове на агенции, партньори и приятели на националния фирмен каталог и съпровождащите го сайтове, участваха в церемонията, на която се раздадоха над 40 награди. Началото на проявата бе дадено от Неврокопския митрополит Серафим, който благослови начинанието и пожела здраве и просперитет на гостуващите.

Големите награди бяха връчени на заместник - министъра на образованието и науката Ваня Кастрева и на заместник - министъра на здравеопазването д-р Ваньо Шарков. Сред отличените в различните категории са областният управител на Перник Ирена Соколова, зам.-областният управител на Силистра Младен Минчев, много кметове, заместник – кметове, председатели на общински съвети, общински съветници. Отличия бяха връчени и за добър мениджмънт на служители на успешни фирми у нас. Успешният бизнес помощник – изданието Бизнес Справочник България - се обедини с Асоциацията на българските градове и региони. Целта е по-добро коопериране между администрацията и бизнеса и подобряване на бъдещата им комуникация, обясниха Кирил Златков – управител на Бизнес Справочник, и Ергин Емин – изпълнителен директор на АБГР. Емин подчерта важността и нуждата от единен административен справочник в помощ на администрацията, който да служи като помагало не само на национално ниво. Тенденциите са от следващата година бизнес справочникът ще бъде Административен бизнес справочник. Годишното издание ще помага не само на всяка администрация и учреждение в България, но и на всяко бизнес начинание. Включително и на новите, обвързани с предстоящите европейски програми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай