Неделя,

ЗАД „Армеец“ с номинация за любима марка на потребителите

От: Стандарт -
ЗАД „Армеец“ с номинация за любима марка на потребителите
A
A
A

За поредна година застрахователно акционерно дружество „Армеец“ е сред номинираните за любима марка на потребителите в категория „Застрахователни компании“. Всяка година класацията „Любимите марки“ дава възможност на потребителите да определят кои са брандовете, които предпочитат и са спечелили доверието им. Сред тях е и ЗАД „Армеец“.

През годините компанията неколкократно е отличавана за любима марка, като тази година отново се включва в надпреварата.

Първият етап на конкурса започна на 18 юни. По време на него потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки отрасъл. Втората част открои трите любими марки във всяка категория, а между 8 и 14 юли ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите. Всеки може да гласува за любимата си марка онлайн на адрес www.mylovemarks.eu.

„Любимите марки“ е единствената онлайн потребителска класация, която дава възможност на крайните потребители да оценят любимите си марки. Тя се провежда за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват между 20 000 и 40 000 потребители. Подробности за класацията, както и как да подкрепите своята любима марка, ще откриете на www.mylovemarks.eu.

 


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички