Вторник,

Уебинар показва силата на дигиталния маркетинг срещу кризата

От: Рачо Рачев -
138
Уебинар показва силата на дигиталния маркетинг срещу кризата
A
A
A

Поредното издание на серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars в партньорство със SoftUni Digital ще представи темата за възможностите, които дигиталният маркетинг дава в борбата с икономическите последици от пандемията COVID-19.

Събитието „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще се проведе на 9 юли от 15.00 часа, а темата ще бъде представена от експертите с дългогодишен опит в дигиталния маркетинг Милена Димова и Елена Кожухарова от агенция Digital Point.

В рамките на един час двете дами ще разкажат подробно за същността и предимствата на дигиталния маркетинг, за промените в сферата у нас след COVID-19, като също така ще представят добри практики и примери от работата им с големи български и чуждестранни компании и ще дадат повече информация за новите тенденции, за които родните компании трябва да се подготвят. „Силата на дигиталния маркетинг срещу кризата“ ще представи и успешни дигитални кампании от последните месеци.

Събитието предоставя и панел за въпроси, в който зрителите ще могат да получат отговор по темите, свързани с маркетинга, които ги вълнуват, за да получат конкретни насоки в изграждането на ефективно дигитално присъствие.

Събитията от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез кратка регистрация тук - https://digital.softuni.bg/events/2319/smes-webinars

Очакваме ви на 9 юли от 15.00 часа!


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички