Цвети Пиронкова стана лице на метална iCard

Най-добрата ни тенисистка и дигиталният портфейл iCard лансират за първи път такава карта у нас

Цвети Пиронкова стана лице на метална iCard | StandartNews.com

Цвети Пиронкова и iCard пускат първата българска метална карта за крайни клиенти на пазара - iCard Metal.

В съвместна кампания най-добрата ни тенисистка и дигиталният портфейл iCard, който e предпочитан начин за разплащане на над 800 000 души в цяла Европа, ще лансират новата платежна карта, която е три пъти по-тежка и многократно по-устойчива от стандартните PVC карти за разплащане.

България е първата страна в ЕС, в която ще се предлага iCard Metal, а в рамките на броени дни предстои премиерата ѝ и на други пазари.

„Във всяка първа крачка към корта има повече сила, повече воля, повече мощ. Аз винаги се стремя към повече, а с новата метална карта iCard Metal сега мога да го имам и да плащам за всичко с телефона си“, заявява Пиронкова в телевизионен клип, режисиран от Камен Калев.

Снимките на видеото са в София и приключват само няколко дни преди новите извънредни мерки да влязат в сила.

Новият продукт предлага на всички потребители безплатно теглене на АТМ навсякъде в България и цяла Европа, 0,2% кешбек от направените покупки за всички плащания на ПОС терминал и онлайн, извършени в България и Европа и 1% кешбек от извършените с картата плащания извън Европа. Картата осигурява на своите притежатели денонощен персонален консиерж, застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, пълен контрол над всички трансакции и управление на картата в реално време през мобилно приложение и онлайн платформа, както и редица допълнителни преференции.

Всички клиенти на iCard вече могат да поръчат новата карта през дигиталния портфейл iCard.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай