Състезателка по конна езда с туристически приз за Плаващата къща

Bright Awards се връчват за най-голям принос в предприемаческия и туристическия бранш

Състезателка по конна езда с туристически приз за Плаващата къща | StandartNews.com

Йонка Максимова, състезателка по конна езда с много титли от републикански и международни турнири, ще получи един от призовете за бизнес и туризъм на наградите Summer Bright Awards, които ще бъдат връчени на 85-футова яхта на 5 август в Несебър. 

Максимова ще вземе награда в категория Туристически обекти/атракциони за създадената от нея и семейството й Плаваща къща в язовир Жребчево. Къщата върху вода е едно от любимите места за отдих на хората от централна България, около река Тунджа, но и не само на тях...

Изложба, свързана със съкровищата на Древен Египет, която имаше няколко експозиции в различни градове в България, е също сред наградените туристически атракциони на Summer Bright Awards. Всеки, чиято мечта е била да посети Египет, но не е успял да го направи, можа да се докосне до Тутанкамон и богатствата на древната цивилизация именно чрез тази експозиция.

Постоянната Бяла сцена в Банско също е сред призьорите в категорията Туристически обекти/атракциони. 30-метровата сцена затвърждава планинския град като целогодишна културна и фестивална дестинация.

Наградите Bright Awards се връчват за най-голям принос в предприемаческия и туристическия бранш, като целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики, адекватното развитие на човешкия капитал, личните качества и достижения. Да се подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики на черноморския бизнес и туризъм, да увеличи техните стремежи за по-добро качество на живот в региона.

Събитието се провежда в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми, като по последни статистически данни те са над 200 000 в България.

Медийни партньори на наградите са: Българското национално радио, телевизиите България 24, Евроком и Канал 0, Радио Мая, вестниците Марица и Стандарт, онлайн медиите pik.bg, епицентър.бг, blitz.bg, woman.bg, Столица.бг, actualno.com, Будна Варна, bnews.bg, liberta.bg, дромомания.бг, blife.bg, big5.bg, sofiainfo.bg, temida.tv, investbuild.eu и най-голямото Фейсбук списание HiLife.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай