Специално издание на SMEs Webinars за киберсигурността

В отделен панел участниците ще имат възможност да зададат въпроси

Специално издание на SMEs Webinars за киберсигурността | StandartNews.com

Цивилизацията ни напредва и заедно с изобретенията й, които променят живота до неузнаваемост, се развиват технологии, които проникват във всеки бизнес и успяват да усвоят фирмени тайни и решения, като на практика унищожават истинските собственици. Най-честите обекти за посегателство са финансовите системи и индустриалното оборудване. Основна цел на компютърната сигурност е защита на информацията и хардуера от кражби и повреждане.

Това бе причината темата „киберсигурност” да стане особено актуална и необходима в съвременния напълно компютъризиран свят.

Именно тази тема ще бъде обсъждана на 18 ноември 2019 г. от 10:00 ч. от заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика и председател на Съвета по киберсигурност Марияна Николова и министъра на икономиката Емил Караниколов, които ще се включат в специално издание на серията уебинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия SMEs Webinars.

Специалното издание на SMEs Webinars ще бъде на тема „Киберсигурност: Превенция и защита за частния сектор“ . В него ще се включат още Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" и Държавна агенция „Електронно управление“, които ще помогнат на представителите на бизнеса да изградят ефективни стратегии за защита на дигиталното си присъствие.

Уебсеминарът „Киберсигурност: Превенция и защита за частния сектор“ ще бъде открит от вицепремиер Николова, министър Караниколов и изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков.

В специален панел участниците ще имат възможност да зададат своите въпроси, свързани с киберсигурността, към лекторите на онлайн семинара.

Всички събития от серията SMEs Webinars са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация на този адрес. Те са форма на онлайн семинари, в които не е предвидена присъствена форма на място. След успешна регистрация, участниците ще получат имейл, съдържащ линк към виртуална стая, в която ще стартират събитията.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай