Спестяваме близо 57 лв. с 18 продукта

В края на месеца Lidl увеличава повече от три пъти предложенията от акцията “Двойно повече на същата цена”

Спестяваме близо 57 лв. с 18 продукта | StandartNews.com

В края на месеца Lidl увеличава повече от три пъти предложенията от акцията “Двойно повече на същата цена”, като по този начин клиентите на веригата могат да открият още по-богато разнообразие от качествени продукти на оптимална цена. Домакинствата ще могат да оптимизират своя бюджет и спокойно да се подготвят за предстоящите в началото на месец март празници. Впечатление прави подборът на продуктите в акцията през тази седмица, които включват както разнообразни хранителни продукти, които слагаме редовно на трапезата си, така и по-нестандартни предложения, а освен тях и стоки за бита за лична употреба.

С всички предложения от акцията “Двойно повече на същата” спестените средства за седмицата могат да достигат близо 57 лв., с които да добавим още много бюджетни продукти без компромис с качеството, благодарение на другите активни промоции за седмицата в Lidl.

Ето, например, две предложения, с които можем да намалим двойно разходите за  закуска тази седмица:

Фини точени кори за баница “Родна стряха”

От днес до изчерпване на количествата във всички 116 магазина на Lidl в цялата страна може да открием два пакета фини точени кори “Родна стряха” по 400 гр. за опаковка на цена от 2,39 лв, вместо 4,78 лв.

Една от най-предпочитаните и търсени собствени марки на веригата - Родна стряха, събира за нас любими традиционни вкусове в специална селекция, включваща висококачествени продукта.

Бутербанички

Ако искаме пък да си спестим времето за приготвяне на закуска в Lidl може да открием готови бутербанички с извара и сирене, които само трябва да сложим във фурната, а след това да им се насладим. Предложението от акцията ”Двойно повече на същата цена” включва два пакета замразени бутербанички от по 1 кг. на цена 8,99 лв. вместо 17,98 лв.

Само с тези две седмични предложения спестяваме близо 12 лв. от семейния бюджет за пазаруване. Част от акцията „Двойно повече на същата цена“ от 27.02. до 05.03. са още: луканка Pikok Pure, при която 100 гр. от нея се произвеждат от 134 гр. свинско и 33 гр. говеждо месо, като крайният продукт е без добавени консерванти, оцветители и овкусители, тесто за пица, червена леща, млечен десерт, изворна вода, различни видове чипсове, антибактериални влажни кърпички и още куп други често използвани и необходими продукти във всяко домакинство.

С предложения във всички продуктови категории, покриващи голяма част от нуждите на всяко домакинство, със спестяващата акция веригата ни предоставя възможност през предстоящия месец март да намалим своите разходи за пазар, без да се лишаваме от количеството или да правим компромис с качеството на продуктите, които най-често използваме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай