"Софийска вода" ни праща Дядо Коледа

Разиграват телевизори и велосипеди в новогодишна томбола

"Софийска вода" ни праща Дядо Коледа | StandartNews.com

„Софийска вода” изпраща Дядо Коледа в домовете на лоялните си клиенти. Белобрадият старец ще напълни чувала големи подаръци и ще позвъни на вратите на щастливците. Имената им ще бъдат изтеглени на традиционната новогодишна томбола. Сред изненадите са LED телевизор и три планински велосипеда.

Ще се наложи обаче късметлиите да изчакат печалбата след новогодишните празници, тъй като лотарията ще се разиграе в първите дни от новата година. Това се налага, тъй като право на участие в нея имат всички клиенти с изчистени сметки към дата 31 декември 2012 година. Те ще бъдат включени автоматично в списъка с участниците в томболата, която ще бъде под надслов „Да ви върви по вода през 2013г.”.

Подаръците ще се раздават на титуляра на сметката или на клиент, който заплаща сметките за вода в случай, че имотът се отдава под наем. И тази година тегленето на клиентските номера на щастливците ще бъде в присъствието на нотариус.

От „Софийска вода” уточняват, че за компанията е важно да защитава интересите на своите коректни клиенти, тъй като благодарение на тях водоснабдителните и канализационните услуги в столицата се поддържат и се правят инвестиции за тяхното подобряване.

Информация за новогодишната томбола може да се получи в Центровете за обслужване на клиенти на „Софийска вода”, от телефонния център на номер 0700 121 21, както и на интернет страницата на компанията www.sofiyskavoda.bg. В нея столичани могат и да проверят текущите си задължения, да се откажат от хартиена фактура или да се абонират за получаване на информация за планираните спирания на водата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай