Петък,

Сметка без да си правиш сметката

От: Стандарт -
1039
Сметка без да си правиш сметката
A
A
A

Въпреки нарастващите цени на банковите услуги, има банки, които не губят своя потребителски фокус. ПроКредит Банк запазва без повишение цените на банковите си услуги за крайни клиенти. Без промяна в таксите остават и фиксираните месечни пакети на банката, които вече години гарантират финансова сигурност на своите ползватели.

Фиксираните месечни пакети обслужват трите вида разплащателни сметки в ПроКредит Банк, настроени към специфичните нужди на всеки физически клиент:

“Независимо дали ползвате банкови услуги постоянно или рядко, дали плащате предимно с карта или по-често кеш, дали от банкомат теглите пари или депозирате средства във вашата сметка, ние в ПроКредит Банк ви разбираме и се стараем да посрещнем пълноценно вашите банкови нужди. Искаме клиентите ни да банкират лесно и “с песен”, независимо от своята банкова култура и навици. Затова създадохме три вида разплащателни сметки.” - споделя Елена Занева, ескперт "Физически клиенти" от ПроКредит Банк.

Елена Занева, експерт в отдел "Физически клиенти" на ПроКредит Банк

ПроКредит Банк е популярна като дигитална и зелена банка. Тя отдавна няма каси и гишета, а клиентите й теглят и внасят пари в модерни денонощни зони. За всички, ориентирани към природосъобразния и устойчив начин на живот, ПроКредит Банк предлага ProGreen сметка с фиксирана месечна такса. В тази сметка са включени банковите услуги, които използваме всеки ден – вноска на банкомат на ПроКредит Банк, преводи между всички банки, теглене на банкомат на всички банки, плащане на битови сметки, плащания с карта, смс известия за транзакциите. ProGreen сметката е специална и с това, че получавате карта от биоразградим материал – царевица, който е с нулев отпадък след периода на експолоатация. С тази сметка давате и личен принос за опазването на околната среда и пестенето на природни ресурсите, тъй като средствата по нея се използват само за финансиране на такъв тип проекти.

Активната сметка в ПроКредит също е с фиксирана месечна такса, която банката не е променяла от 2018-та година, въпреки динамиката на пазара. Активната сметка е подходяща за всички клиенти, които не желаят непрекъснато да мислят кога и как им се налага да ползват банковите услуги – на какъв банкомат теглят, какво е салдото им по сметката, кога и как ще извършат своите разплащания. Всичко това е включено в месечната такса на Активната сметка. Нейните притежатели банкират спокойно в интернет и ползват активно банковата си карта, както и всяко мобилно устройство за плащания.

Освен фискираната месечна такса, предимство на ProGreen и Активната сметки е, че може да откриете и безплатна сметка с овърдрафт или кредитна карта, които при нужда ще ви осигурят допълнителни средства.

За потребителите, които не използват активно банкови услуги, ПроКредит Банк предлага още една сметка - сметка с 0 лева месечна такса. За нейните ползватели безплатни са плащанията на POS терминали на различните банки и плащанията в интернет. Дебитната карта към 0-левата сметка е без такса за годишно обслужване.

Към всяка от трите разплащателни сметки в ПроКредит Банк може да откриете и гъвкава сметка за спестявания FlexSave – тя се олихвява месечно и удобството й е че, ако се наложи, винаги можете да ползвате заделените средства.

Коя сметка в ПроКредит Банк ще изберете, зависи от вашия начин на живот, а в случай, че се нуждаете от консултация, можете да се обърнете към контактния център на банката за детайлна информация.

“В последните месеци на годината, когато постоянно се говори за покачване на цените във всички сфери на живота ни, потребителите все по-често обръщат поглед към стойността на банковите операции, услуги и предложения. В ПроКредит Банк отчитаме тази тенденция и се съобразяваме с нея, но същевременно с това предпочитаме да проявим гъвкавост в труден и за икономиката, но и за клиентите ни момент. Опитваме се да спестим време и разходи в откриването и поддържането на разплащателните сметки - всички те остават без промяна в таксите и се откриват изцяло онлайн за няколко минути. Към всяка от трите ни разплащателни сметка получавате и безплатна спестовна сметка, която ви дава допълнителна сигурност и средствата по нея могат да бъдат използвани във всеки един момент.” - допълва Яна Дуржева, експерт "Физически клиенти" в ПроКредит Банк.

Яна Дуржева, експерт в отдел “Физически клиенти” на ПроКредит Банк


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com