Слънчев бряг стана за смях заради липса на туристи

В социалните мрежи се разпространяват снимки и видеоклипове от малцината плажуващи

Слънчев бряг стана за смях заради липса на туристи | StandartNews.com

Българските потребители във Фейсбук приемат с неприкрита радост и щипка злорадство гледката на опустелите плажове по родното Черноморие, отбелязва в своя публикация сайтът лупа.бг.

Въпреки неумелия опит на туристическия бранш да прикрие апокалиптичната ситуация с незапомнен отлив на туристи, в социалните мрежи се разпространяват десетки снимки и видеоклипове, правени от малцината плажуващи, показващи реалната картина.

Пустите плажове обаче не плашат никого от шегобийците, а напротив – болшинството тържествуват. Почти всички коментират наглостта на плажните концесионери да събират от туристите по 20-30, че даже и 40 лева (в Черноморец) за чадър и шезлонг, а покрай скъпото удоволствие да се печеш се припомнят и старите проблеми – бетонирането на Черноморието ни, системно лошото обслужване, кошмарната храна и фалшив алкохол.

Хиляди потребители доволно пророкуват, че след масовия бойкот на туристите на родното Черноморие, най-сетне може да се стигне до фалити на нагли хотелиери и ресторантьори и в бъдеще ситуацията да започне да се нормализира.

Шегите също изобилстват, особено за гордостта (или пък срама?) на родния летен туризъм – курортът Слънчев бряг. Феновете на „Левски“ вече намериха начин да се шегуват с ЦСКА. Из форумите се разпространява вицът: „По какво си приличат Слънчака и ЦСКА? По това, че умряха на 60 години“ (Тази година най-големия курорт на българското Черноморие празнува своя 60-и юбилей).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай