Сделка на годината! Немски гигант купи един от най-големите заводи у нас

Villeroy & Boch става лидер в Европа

Сделка на годината! Немски гигант купи един от най-големите заводи у нас | StandartNews.com

Един от най-големите заводи в България вече е собственост на немски гигант.

Финализирана е сделката по придобиването на Ideal Standard от Villeroy & Boch. По този начин последната се нарежда сред най-големите производители на продукти за баня в Европа, с над 13 000 служители, с глобална производствена и дистрибуторска мрежа, предаде "Блумбърг".

„Твърдо вярваме, че бизнес културите на двете компании ще се съчетаят добре. В допълнение към нашите традиционни марки, ние споделяме общи ценности, включително отдаденост към високото качество и обслужване, стремеж към съвършен дизайн и иновации“, коментира Габи Шуп, главен изпълнителен директор на Villeroy & Boch AG.

„Придобиването на Ideal Standard е най-голямата сделка от такъв тип в историята на Villeroy & Boch. Интеграцията ще ни позволи да бъдем по-гъвкави в една постоянно предизвикателна пазарна среда, да работим в синергия и да положим основите на бъдещ печеливш растеж“, добави Андреас Шмид, председател на Надзорния съвет на Villeroy & Boch AG.

„По-силното регионално присъствие, нашият обединен опит в бизнеса с клиентите, проектният бизнес, както и нашият отлично позициониран бизнес със смесители са само някои примери за огромния потенциал, който ще разгърнем с нашите клиенти, нашите партньори и нашите служители“, каза Ян Петер Тевес, Главен изпълнителен директор на Ideal Standard International N.V.

Обединената компания ще запази своите брандове за в бъдеще. Ideal Standard ще бъде интегриран в организацията като отделен клон. Метлах ще остане централа на Villeroy & Boch Group, а Ideal Standard ще продължи да се управлява от Брюксел.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Баба ви
преди 1 месец

Ако остане българското ръководство,този завод го пишете закрит.В него работи повече администрация,отколко работници.Назначаваат се жените на приятелите на ръководството,племенниците,на комшията дъщеря му на приятеля любовницата.Дори масажиста на футболният отбор на Видима го направиха началник директно от у тях,не знаеше къде се намира фирмата.Но е брат на мъжа на една човка,назначена по същият начин,тя е жена на първият приятел на производственият директор.

Откажи
Дядо ти
преди 1 месец

В двата Севлиевски завода на един работник в производството се падат по пет хрантутника в администрацията, в шоурумите и в Брюксел ...

Откажи
Коко
преди 1 месец

Самата истина

Откажи
Nikolov
преди 1 месец

Как се унищожи държавата ни от така наречените демократи, български фирми собственост на чужди държави. Затриха ни като нация.

Откажи