Румънец става шеф на OMV България

Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор от 21 март 2019 година, след напускането на дългогодишният шеф Петър Величков

Румънец става шеф на OMV България | StandartNews.com

Румънец сава шеф на OMV България и веригата бензиностанции. Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор  от 21 март 2019 година, след напускането на дългогодишният шеф Петър Величков, който е начело на компанията от 2008 г..

Преди да дойде у нас, Дечебал Тудор е ръководил на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините той е работил за развитието на компанията на различни управленски позиции - от мениджър "Автомивки" за региона, през изпълнителен директор и директор "Верига бензиностанции" в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър "Автомивки и продукти за автомобила" в централата на компанията в Австрия.

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България започва още когато той е мениджър "Автомивки" за региона през 2003 година.

"През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо ниво на представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар.

След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет", каза Тудор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай