Продават имоти на мошеници

Продават имоти на мошеници | StandartNews.com

Русе. Няколко търга за продажба на имоти от нашумели съдебни дела ще проведат русенските данъчни. На 17 ноември е насрочена публична продажба с тайно наддаване за мезонет с гараж, намиращи се в центъра на Русе на ул. "Муткурова" 35.

Той е с площ 174 кв.м. има изба от 13 кв.м., а гаражът е 15 кв.м. Началната цена е 137 680 лв. и се очаква да привлече купувачи с вкус към лукса. Имотът е отнет в полза на държавата с влязло в сила решение на Апелативния съд във Велико Търново по иск на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

То е срещу българин, осъден, че с цел да се облагодетелства е заблудил англичанка, че с изпратените от нея пари ще купи и прехвърли на нейно име имот. До края на годината в Русе ще има още два подобни търга. Единият е за магазин в Разград, отнет в полза на държавата от мъж, придобил го чрез документни и данъчни престъпления. Другият търг ще бъде за поземлен имот с жилищна сграда и стопански постройки в с. Ковачевец, община Попово, които са конфискувани от осъден едноличен търговец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай