През целия февруари получаваме двойно повече на същата цена от Lidl

Как да намалим наполовина предвидената  за пазар сума

През целия февруари получаваме двойно повече на същата цена от Lidl | StandartNews.com

 

Въпреки че е най-краткият месец от годината, февруари продължава да е предизвикателство за семейния бюджет, особено след наситения на празници декември, а и януари. И все пак, докато се пазим от излишни разходи, не бива да се лишаваме от качествената храна и най-важните продукти за дома, а да намерим начин да оптимизираме бюджета си. Това е възможно със супер спестяващите оферти ,,Двойно повече на същата цена” от Lidl, с които можем да намалим наполовина предвидената  за пазар сума и то до края на настоящ месец.

Офертите за тази седмица включват:

Кренвирши “Стара планина” от “Родна стряха”

До края на тази седмица или до изчерпване на количествата във всички 115 магазина на Lidl в цялата страна може да открием два пакета кренвирши “Стара планина” от свинско месо по 400 гр. на цена от 5,99 лв, вместо 11,98 лв. “Стара планина” е утвърден от Министерството на земеделието и храните стандарт, при който се въвеждат конкретни рецепти и технологии за производство на продукти, гарантиращи необходимото за тях качество.

Една от най-предпочитаните и търсени собствени марки на веригата - Родна стряха, събира за нас любими традиционни вкусове в специална селекция, включваща над 110 висококачествени продукта. Благодарение на сполучливото си партньорство с всички български производители, Lidl съумява да ни предложи богат избор от родни предложения с високо качество на ниска цена.

Шампоан за коса Cien

Още една доказана собствена марка на веригата от актуалната седмична брошура ни предлага два броя душ гел Cien с лимон или алое вера, които взимаме за 1,99 лв., вместо 3,98 лв. Така със специалната спестяваща оферта на веригата получаваме общо 500 ml. на цената на 250 ml.

Само с тези две седмични предложения спестяваме близо 8 лв. от семейния бюджет за пазаруване. Част от акцията „Двойно повече на същата цена“ от 13 до 19 февруари са още: газирана изворна вода от 1,5 l, кускус, сладък чили сос и йодирана морска сол.Така спестените средства за седмицата могат да достигат до 16,49 лв., с които можем да добавим още много бюджетни продукти без компромис с качеството, благодарение на другите активни промоции за седмицата в Lidl.

С предложения във всички продуктови категории, покриващи голяма част от нуждите на всяко домакинство, с „Двойно повече на същата цена“ веригата ни предоставя възможност през целия февруари да намалим своите разходи за пазар, без да се лишаваме от количеството или да правим компромис с качеството на продуктите, които използваме у дома или слагаме на трапезата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай