Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз

Електрически автомобили, доставяни от официалната дилърска мрежа в страната, вече могат да бъдат финансирани на финансов или оперативен лизинг от ОББ Интерлийз

Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз | StandartNews.com
  • Електрически автомобили, доставяни от официалната дилърска мрежа в страната, вече могат да бъдат финансирани на финансов или оперативен лизинг от ОББ Интерлийз

ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC, вече предлага финансиране на електрически автомобили. Компанията лансира новия вид лизинг в изпълнение на амбицията на финансовата група да доставя безупречни финансови услуги от най-широк спектър за клиентите, като същевременно търси устойчиви начини за работа и живот.

Предимствата на лизинга за електромобиливключват удължен срок на финансиране – до 72 месеца, възможност за финансиране без първоначална вноска, преференциални лихвени условия, бърза процедура по одобрение на финансирането и гъвкав план за погасяване с остатъчна стойност в края на лизинговия срок.

Чрез новия лизинг клиентите могат да се възползват от преференциални цени за закупуване на карта за пътна помощ, която покрива и репатриране на автомобил в случай на изтощен заряд на батерията и възможност за наем на конвенционален автомобил при необходимост. По програмата се предлага и възможност за застраховане на лизинговия автомобил, осигурено от ДЗИ.

Продуктът е насочена към лизингополучатели, както физически, така и юридически лица, като те могат да се възползват от финансиране в лева или в евро.

„Чрез предлагането на лизинг за електромобилисе стремим да отговорим на търсенето на нашите клиенти, да намалим вредното въздействие върху околната среда и да отговорим на социалната и икономическа динамика с нужната устойчивост и адаптивност. Вярваме, че електрическите автомобили са по-екологични,  тихи са и намаляват шумовото замърсяване в градовете. В дългосрочен план са икономически по-изгодни, в сравнение със закупуването на автомобили с дизелов или бензинов двигател.“, коментира Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай