Последен шанс за кандидатстване за най-добър работодател

Четвъртото издание на наградите отново акцентира над работата и грижата към служителите, добрата работна среда и развитие на пазара на труда.

Последен шанс за кандидатстване за най-добър работодател | StandartNews.com

Наближава крайният срок за кандидатстване във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2022. До 24 юни компаниите могат да избират от над 70 категории, отличаващи работодателската марка и успешните процеси във фирмите.

Четвъртото издание на наградите отново акцентира над работата и грижата към служителите, добрата работна среда и развитие на пазара на труда. Тази година Career Show Awards разшири категориите, с което обръща внимание към още детайли в организацията на работния процес. Сред новите категории са “Динамично развиваща се компания”, “Създаване на нов продукт”, “Иновации в работната среда” и др. С чисто нова група от категории “Управление и екипи” организаторите насочват вниманието към личния принос в успеха на компанията.

Кандидатурите на участниците се оценяват от престижното жури на наградите. Екипът на журито се състои от доказани професионалисти в различни сфери, които с работата и визионерското си мислене са откроени обществени личности. Част от жури панела на Career Show Awards са Председателят на АИКБ инж. Васил Велев, президентът Росен Плевнелиев, продуцентът и ТВ водещ Андрей Арнаудов, психологът Ани Владимирова, Изпълнителният директор на WWF България Веселина Кавръкова и други признати експерти от обществения и бизнес свят. 

 

“Career Show Awards се наложиха като водещи награди в сферата на работодателската марка и грижа за служителите у нас. Доверието, което изградихме в компаниите, се дължи на прозрачността, прецизната организация и поставянето на акцент над всеки детайл в работата на фирмите. Именно това, че оценяваме труда им и даваме платформа, в която да споделят повече за успеха и развитието си, е причина за нарастващото доверие към Career Show Awards. Най-успешните стратегии за създаване на благоприятна работна атмосфера не само повишават популярността на компанията, но и служат за вдъхновение и задават тенденции. За нас е удоволствие, че можем да дадем гласност на постиженията на работодателите и да ги поощрим в техните усилия да допринасят за развитието на бизнес средата у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

След обявяване на победителите в наградите всички кандидатури и оценки на журито стават общодостъпни, което гарантира прозрачността на конкурса.

Крайният срок за регистрация в Career Show Awards e 24 юни включително.

Регистрация може да се направи на: careershow.bg/awards

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай