Оригинални спортни стоки на ниски цени

Най-активни в онлайн пазаруването са младите

Оригинални спортни стоки на ниски цени | StandartNews.com

През последните няколко години, у нас все повече и повече се развива електронната търговия, която кара масовите потребители да предпочитат пазаруването онлайн. То дава множество плюсове, сред които можем да включим: лесно, удобно, спестява време, понякога спестява и пари.

Разбира се, това да се доверим на точния онлайн магазин понякога е доста трудно, а не малко от клиентите често си патят от некоректни търговци.

Много от потребителите първо търсят в Google мнения, където да видят дали даденият онлайн магазин е точен, какви стоки предлага и дали те са качествени и оригинални.

Най-често хората си задават въпроси като:

  • Откъде да купя оригинални стоки?
  • Оригинални стоки онлайн
  • Мнения за онлайн магазин Х

Според Националния статистически институт през 2018 година 20,8% от всички българи са пазарували онлайн за лични цели. Освен общ преглед, статистиката показва и доста по-подробни данни за това.

Оказва се, че най-активни в онлайн пазаруването на стоки и услуги са по-младите потребители в България. При представителите на възрастовите групи 16-24 и 25-34 години – 30,9% и 33,9% пазаруват онлайн.

Откъм полово разпределение се оказва, че дамите са по-активни в онлайн пазара – 21,9% спрямо господата, при които 19,6% предпочитат онлайн пазаруването.

Сигурно и на вас вече ви е писнало да се лутате в търсене на перфектния сайт за електронна търговия, в който да си поръчате спортни стоки от любими международни марки.

Какви са предимствата от това да пазаруваме онлайн?

  • Плащате по-малко.
  • Спестявате време.
  • Не се блъскате в тълпи от хора.
  • Не ви притесняват продавач-консултанти.
  • Имате достатъчно време да намерите точно това, от което имате нужда и да сравните цените.

Онлайн магазинът за оригинални спортни стоки Sportmax.bg се появява в точния момент, за да отговори на всичките ни потребителски въпроси и търсения в мрежата.

В него можем да намерим продукти като: мъжки маратонки, мъжки спортни екипи, мъжки шорти и долнища, мъжки якета и още много свързани с мъжка, дамска и детска мода.

Там може да откриете най-добрите модели на популярни световни спортни марки - Adidas, Nike, Puma, Reebok и други.

Днес през 2020 година, е изключително лесно да се сдобиеш с продукт в интернет. Потребителското изживяване, което Sportmax.bg предлагат е много добро. Поръчката на избран продукт става толкова лесно, че не губите излишно време в лутане и тромаво поръчване. Можете да поръчате буквално с няколко клика на мишката или директно по телефона, където ще получите приветливо и вежливо обслужване от екипа на компанията.

Спортмакс е на българския пазар от над 7 години, а собствениците зад бранда имат над 15 години опит в търговията у нас и в Европа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай