Обновеният „BILLA на Родопи” отваря врати отново на 19 август

Инвестицията в обновения обект е в размер на 3 250 000 лв.

Обновеният „BILLA на Родопи” отваря врати отново на 19 август | StandartNews.com
  • Пловдивчани и гостите на града ще могат да се възползват от 4 каси на самообслужване, специална селекция от жива бира и още удобства в модерния филиал

На 19 август 2021 г. в Пловдив ще отвори реконструираният магазин на BILLA, разположен на бул. „Македония“ №2. След малко повече от месец на мащабна реконструкция и в резултат от инвестиция в размер на 3 250 000 лв., обновеният обект ще гарантира повече удобства и приятна атмосфера за пазаруване. Това е и поредният филиал на търговската верига, който получава собствено отличителното име – „BILLA на Родопи“,  с което скъсява дистанцията с потребителите, използвайки техния език на общуване.

В „BILLA на Родопи“ посетителите ще открият 4 броя каси на самообслужване, които им предоставят възможност сами да сканират своите покупки, да проследят сметката си и да организират избраните артикули, при спазване на необходимата дистанция. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които на електронен дисплей ще са изписани името на продукта, производителят, грамажът и цената на артикула.

Наред с иновациите, BILLA България ще продължи да предлага на клиентите си богат асортимент от стоки с български произход и свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, която контролира над 700 вида пестициди и наскоро бе отличена от потребителите като иновативен хранителен бранд №1, както и 100% българско месо с гарантиран произход с марката „Българска ферма“. Новите предложения включват и специална селекция от жива бира, освежена визия на зоните за месо и риба на обслужване, за деликатеси и пресни печива. Собствените марки на веригата, сред които BILLA Brand, Clever и BILLA Premium, допълват разнообразието от любими стоки на достъпни цени. Специална брошура, подготвена за откриването на модерния филиал, ще донесе още приятни изненади на клиентите на търговската верига, а програмата за лоялност BILLA Card продължава да бъде най-добрият начин за спестяване на средства, който има своето ясно изражение в края на всеки касов бон.

„Инвестициите в обновяването на магазините целят не само подобряване на комфорта и повишаване на енергийната ефективност, с грижа за околната среда и нейните ресурси, но и опазване на здравето на посетителите и служителите, особено в тези несигурни времена. Иновациите, които въвеждаме, имат за цел точно това – да обезпечат дистанция, бързо преминаване през касовата зона и да ограничат контакта между клиента и персонала,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

За период от два месеца, BILLA България обнови два ключови свои обекта на територията на град Пловдив в рамките на мащабна програма за реновации. За целта, веригата инвестира общо 7 350 000 лева, с което доказа устойчивите си намерения да бъде предпочитано място за работа и пазаруване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай