ОББ откри нов Ипотечен център в София

Клиентите могат да се възползват от професионална консултация и ускорен процес по жилищно кредитиране

ОББ откри нов Ипотечен център в София | StandartNews.com

Обединена българска банка (ОББ) отвори своя нов Ипотечен център ОББ Милениум, в които клиентите на банката ще могат да се възползват от професионална консултация както за покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди, съпътствани от бърз процес по жилищно кредитиране.

В него са на разположение експерти на банката, които съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за тях кредит до етапа на усвояване на средствата. Клиентите получават персонално отношение и съвети относно финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение експертите на ОББ изготвят индивидуална оферта на база на нуждите, включваща и доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена. Клиентите на ОББ имат достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н. Предварителното одобрение за ипотечен кредит на база на доходите на лицето се получава в рамките на един работен ден.

Центърът е създаден в съответствие с високите стандарти, които ОББ залага при професионалното обслужване на своите клиенти и с цел предоставянето на леснодостъпна персонална консултация със специалисти. Ипотечен център ОББ Милениум е част от банковия клон, разположен в централата на КВС Груп в България, на бул. Витоша 89Б в гр. София и вече е отворен за първите желаещи да се възползват от услугите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай