ОББ откри 7 нови ипотечни центъра в София

Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение

ОББ откри 7 нови ипотечни центъра в София | StandartNews.com

 

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори седем нови ипотечни центъра, които предлагат специализирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране. Ипотечните центрове са част от клоновата мрежа в София на най-голямата банка в България и предлагат съдействие на посетителите както при покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди.

 

„Ние се грижим за нашите клиенти и ги поставяме в центъра на всичко, което правим. С цел да осигури леснодостъпна и специализирана консултация с експерти създаваме и развиваме ипотечни центрове в цялата страна. В обособените зони на съответния клон с ипотечен център експерти на банката по жилищно кредитиране съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за него кредит до етапа на усвояване на средствата.“, сподели Ани Ангелова, изпълнителен директор „Банкиране на дребно“ на ОББ.

Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение и компетентни съвети относно финансирането и процеса на кредитиране. Интересуващите се от ипотечно кредитиране могат да получат индивидуална оферта на база нуждите и желанията им, включваща и доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена. Специализираната консултация, придружена с предложения за конкретни проверени имоти в продажба, е продължение на услугата, която ОББ предоставя на https://ubbforhome.bg/. На онлайн платформата ОББ осигурява достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н.

 

За улеснение на клиентите ипотечните центрове работят с удължено работно време, а консултациите могат да бъдат проведени изцяло онлайн с предварителна заявка. Повече информация за най-близкия ипотечен център до вас, както и за заявка на онлайн консултация, може да намерите тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай