Новост. Пуснаха и "почивка за самотници" на морето

Има вече и ол инклузив до Дубай

Новост. Пуснаха и "почивка за самотници" на морето | StandartNews.com

Сам на море в Слънчев бряг! Гостите се настаняват само в единични стаи и сами решават дали и кога ще ходят на плаж или басейн, какво ще ядат и дали ще спят до обяд. "Сами, но не самотни!" - това е мотото на иновативната услуга=

Почивките за необвързани не включват нищо повече от това и няма никакъв намек за „сватовничество” с други гости, дошли по същата линия. Организираното соло море е в Слънчев бряг, а цените на база олинклузив започват от  560 лева за пет нощувки или седем за 750 лева.

Програмата стартира през септември, а посочените цени са с начална дата на почивката от 4 септември. Както се очаква, ако изберете по-късна дата, например 10 септември, цените падат съответно със 150 лева и 180 лева.

Уикенд в Боровец с театрална постановка е най-новото предложение на хотел "Феста Уинтър Палас" в курорта, съобщиха от комплекса. Дебютът на програмата беше с двуезичния спектакъл "Цигански колела”, а на 28 август ще бъде постановката "Франция, моя любов", става ясно от офертата. Ще звучат  песните и историите на легенди като Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Жо Дасен, Далида, Ив Монтан, Лара Фабиан.

Пакетът за настаняване в двойна стая Делукс или двойна стая Делукс с вана е 185 лв. на човек. В него влизат 2 нощувки със закуски и вечери на човек; театрална постановка с включена чаша вино на открито /за децата - чаша натурален сок/, уелнес-пакет - отопляем вътрешен басейн, сауна, зона за релакс, контрастни душове, шокови ведра, вани за масаж на стъпалата, солна стая, фитнес.

На клиентите вече се  предлага и нещо много рядко - олинклузив в Дубай.

Дубай от миналата година преструктурира хотелите си и вече някои от тях предлагат услугата All Inclusive, пише Марица..

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай