Нов мол с уникална архитектура отваря през 2014

Комбинацията от удобно местоположение, огромни открити пространства за забавления и подбрани марки отличава София Ринг Мол от конкуренцията

Нов мол с уникална архитектура отваря през 2014 | StandartNews.com

Седмият мол в София и първият до околовръстното шосе на града ще отвори врати през 2014 г. София Ринг Мол – проект за 120 милиона евро на гръцките компании Данаос и Фурлис, ще бъде напълно различен от останалите търговски центрове в столицата.

Местоположението му е точно до магазина на ИКЕА, между Витоша и града, което ще осигури на посетителите приятна гледка към планината и много възможности за забавления на открито.

Архитектурата на проекта също се отличава – общата търговска площ е 70 000 кв.м, със стъклен покрив, естествена светлина във вътрешността, огромно външно пространство за развлекателен център, амфитеатър и 28 000 кв.м зелени площи непосредствено до зоната за пазаруване. София Ринг Мол ще предложи за първи път такава комбинация. Заедно с ИКЕА молът ще формира най-големия център за обзавеждане и декорация в България, разположен на площ от над 50 000 кв.м.

Любителите на шопинга ще намерят повече от 75 нови марки, които ще влязат на българския пазар с отварянето на София Ринг Мол. Сред тях са Julia Bergovich, Barbour и Coccinelle. В центъра на сградата ще бъде обособена и специална ВИП зона за ексклузивните брандове. Истински универсален магазин от класата на El Corte Ingles и Selfridges ще бъде част от комплекса, заемайки 6 000 кв.м. Марката е NOTOS Galleries - тя ще въведе концепцията „магазин-в-магазина" и европейския начин на пазаруване в България. София Ринг Мол ще бъде и единственият, който ще включва хипермаркет от типа „направи си сам". Някои фирми смятат да поместят най-големите си магазини на територията на новия мол.

Очакванията за София Ринг Мол са да предложи нов подход, нова философия за пазаруването и нов начин за прекарване на свободното време. Чрез балансирания микс от пазаруване, забавления и приятно изкарване мениджърите на проекта обещават на жителите не само на София, но и на близките градове, че ще имат мол от ново поколение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай