Намаляваме разходите след празниците, за да стегнем семейния бюджет

Нова година - нов късмет с Lidl Plus

Намаляваме разходите след празниците, за да стегнем семейния бюджет | StandartNews.com

След посрещането на коледните и новогодишни празници първият месец от годината може да се окаже предизвикателство за домакинствата и техния бюджет. Обикновено семействата приоритизират, като се опитват да “стегнат” максимално разходите си. В Lidl обаче вярват, че празниците не бива да са причина за последващи лишения. За спокоен старт на 2024 г. от веригата дават възможност на всички свои клиенти да спечелят изненади в приложението за отстъпки Lidl Plus, с които семейният бюджет да се окаже на плюс.

От 2 до 14 януари всеки, който закупи продукти на стойност минимум 10 лв. и сканира своята Lidl Plus на каса, има възможност да се включи в специалната игра в приложението, наречена “Рулетка”. С нея може да се печели 1 от 200 купона на стойност, равна на последната покупка* на клиента в Lidl, както и купон до -50% отстъпка за любими продукти.

Но изненадите от Lidl Plus не приключват до тук. Още през първата седмица на 2024 г. потребителите на приложението могат да използват допълнителни предимства при всяко свое пазаруване, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата традиционно предлага. До 07.01 с купоните в приложението клиентите могат да открият допълнителна отстъпка за различни продукти като бутер тесто в 800 g опаковка с 30% намаление на цена 2,79 лв., грил наденички от свинско и говеждо месо с бекон и кашкавал в опаковка от 500 g намалени на 7,99 лв. от 9,99 лв., ементал с отстъпка от 2,50 лв за опаковка от 400 g  на цена 7,49 лв. и още много други оферти.

Другото голямо предимство на Lidl Plus, с което пестим, е секция “Партньори”. В нея има редица намаления за различни услуги в ежедневието - смяна на гуми, покупка на козметика, зареждане на гориво, сключване на застраховки и много други.

Пълните условия на играта “Рулетка” могат да бъдат намерени на www.lidl.bg/roulette, а актуалните отстъпки и оферти - в самото приложение или в брошурата на https://www.lidl.bg/broshura.

*Купонът за парична отстъпка се равнява на размера на последната направена покупка до максимум 100 лв.

Източник визия: Envato

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай