Lidl намалява цените с 20% на 50 продукта

Сред тях са различни видове хляб и брашно. Актуализацията е в резултат от законодателното изменение с новата ДДС ставка от 0% за тези стоки

Lidl намалява цените с 20% на 50 продукта | StandartNews.com
  • Компанията дава изцяло в полза на клиента разликата от очакваното законодателно изменение на ДДС върху цената на хляба и брашното

От утре, 1 юли, Lidl намалява с -20% цените на 50 продукта – различни видове хляб и брашно. Актуализацията е в резултат на очакваното законодателно изменение с  новата ДДС ставка от 0% за тези стоки.

Компанията е първата, която обявява промяната в цените им с незабавно действие. Така клиентите на веригата получават изцяло в своя полза разликата от 20% от очакваното намаление на ДДС върху цените на хляба и брашното.

Намалението ще засегне 38 вида хляб и 12 вида брашно. С нови цени ще бъдат не само стандартните и най-разпространени видове хляб, но и продукти като земели, чабата, франзели, багети, пърленки и др. – както опаковани, така и прясно изпечени от „Фурната на Lidl“.

Актуалните цени ще бъдат ясно обозначени на ценовите табели в магазините, така че клиентите ще могат лесно да се информират.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай