Сряда,

КВС Груп България с три награди в конкурс

От: Стандарт -
КВС Груп България с три награди в конкурс
A
A
A
  • Образователната платформа срещу кибер престъпления Cyber Study с награда за най-добра PR кампания
  • КВС Груп в България спечели три награди в конкурса Employer Branding Awards

Обединена българска банка (ОББ) и ДЗИ, част от белгийската финансова група KBC,бяха отличени за три свои креативни проекта в петото издание на конкурса Employer Branding Awards, организиран от b2b Media.

ОББ спечели първо място в категорията Employer Branding PR Campaign за разработването и реализацията на образователна платформа за онлайн безопасност на потребителите – Cyber Study. Онлайн сигурността и информираността на потребителите за това как да се предпазят от кибер престъпления остава сред приоритетите за 2022 г. на ОББ и нейните служители.

С първо място в най-новата категория в конкурса - Creative Thinking,бе отличена кампанията „Коледа В Стихове“ – вдъхновяващ проект, който превърна стандартните коледни пожелания в изкуство. В реализацията на проекта се включиха едни от най-обичаните български актьори, които спомогнаха любими български стихотворения да оживеят.

КВС Груп в България получи и трета награда в категорията Employer BrandingIdea (по време на пандемия)за иновативния си подход да повиши екипния дух и да зарадва служители и клиенти на компанията със специални концерти-изненади. Те проведоха в различни офиси в страната, а специални гости бяха атрактивните изпълнители Иво Димчев, A.L.EK.S и Керана от Керана и космонавтите.

Престижните награди Employer Branding Awards имат за цел да отличат бизнеси и личности с постижения в областта на изграждането и утвърждаването на работодателска марка за изминалата година. В тазгодишното издание на конкурса бяха получени близо 100 заявки за участие, а експертно жури оцени и класира най-добрите сред тях.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички