КВС Груп България с най-много награди в B2B Employer Branding Awar

ОББ Вертикален маратон и подобряването на рекорда на Гинес за най-много служители на една компания, решаващи онлайн тест едновременно, грабнаха първи места

КВС Груп България с най-много  награди в B2B Employer Branding Awar | StandartNews.com

Година след старта на обединението между Обединена българска банка (ОББ) и СИБАНК, новата обединена ОББ спечели 4 награди в рамките на второто издание на B2B Employer Branding Awards, с което се превърна в най-награждаваната компания на вечерта. Три от наградите са първи места в своите категории. Застрахователната компания от групата – ДЗИ – беше отличена с един приз. 

Двете най-големи кампании на ОББ, реализирани в 2018 г. – ОББ Вертикален маратон и подобряването на рекорда на Гинес за най-много служители на една компания, решаващи онлайн тест едновременно – грабнаха първите места съответно в категориите: Employer Branding PR Campaign и Employer Branding Event.

Анна Атанасова, директор Клонова мрежа в ОББ, стана Team Lead of the Year. Наградата е признание за успешното ѝ представяне през 2018 г. и подобряването на духа в нейния екип.

Корпоративната култура ПЕРЛА, която обединява всички служители на КВС Груп не само в България, беше отличена в категория Employer Branding Idea.

Серията от инициативи за скрепяването на служителите на белгийската финансова група стартира през 2017 г. с еднократна идея, която бързо се превърна в отличен пример за успешна вътрешна кампания и даде началото на регулярни предизвикателства.

Най-емблематичното предизвикателство на 2018 г. беше ОББ Вертикален маратон, в което над 300 участници се състезаваха нагоре и надолу по 24-те етажа на ОББ Милениум център. Състезанието беше част от по-голяма цел – служителите, клиентите, партньорите и приятелите на KBC Груп от 6 държави изминаха 786 000 км в символично пътешествие до Луната и обратно чрез поредица от спортни състезания.

България допринесе с внушителните 125 783 км, с което се нареди веднага след Белгия и Чехия. Тези постижения донесоха на България  145 638 лв., които служителите избраха да дарят на 5 кампании – предприемаческата програма на ОББ и Junior Achievement, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност, развити съвместно с фондация bCause, сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, стипендиите на ДЗИ „История с бъдеще“.

Третото място в категория Employer Branding Event ДЗИ си извоюва с първото издание на състезанията ДЗИ Вело. ДЗИ като застрахователна компания обърна поглед към още един участник на пътя – велосипедистите. С цел да популяризира спорта, но и да повдигне темата за безопасността на колоездачите, ДЗИ Вело организира 3 състезания в Бургас, Пловдив и Стара Загора, които привлякоха над 300 професионални участници и 600 любители.

Наградите за Employer Branding на B2B имат за цел да оценят и отличат компаниите за техните високи постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд, насърчават иновациите в управлението на талантите и новите успешни стратегии в областта на човешките ресурси.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай