Кой стои зад чатбота във финансовия хипермаркет

Онлайн платформата обработва над 120 заявки дневно - повече от банков клон

Кой стои зад чатбота във финансовия хипермаркет | StandartNews.com
  • В обновения уебсайт на CREDiPORT пазаруването е лесно и за млади, и за стари
  • Онлайн платформата обработва над 120 заявки дневно - повече от банков клон

 

"Доверието е спойката на човешките отношения, основната съставка на ефективната комуникация. Доверието е фундаментален принцип, за да просъществуват всички връзки." Тази максима на бизнес гуруто Стивън Кови - автор на световния бестселър „Седемте навика на високоефективните хора“, който е №1 сред най-влиятелните бизнес книги на XX век, безспорно е и принцип на всички успешни мениджъри. Които знаят, че доверието безспорно се гради на базата на личното отношение.

Но възможни ли са лични контакти в дигиталния свят на услугите, когато потребителите имат насреща си чатбот и виртуален асистент, с които общуват?

Да, в това може всеки да се увери, като посети обновения уебсайт на най-големия дигитален финансов хипермаркет CREDiPORT https://crediport.bg/. На първата у нас онлайн платформа, която свързва клиентите с банките, застрахователите и пенсионните компании и предлага огромен избор от продуктите и услугите им, всеки ще бъде посрещнат "лично" от екип професионалисти, които имат зад гърба си много години опит в сектора.

Ще видите анимации на Нора, Тина, Венци, Мира, Вили и Митко, които лично ще ви се представят и ще очакват вашите въпроси, за да ви консултират. За тях няма тайни в банковото и пенсионното дело, те се ориентират умело в света на застраховките, умеят да предложат най-удачното решение, да дадат най-важния съвет. И всичко това го правят с цел клиентът да получи възможност да избере най-доброто за себе си от голямата разнообразна палитра на финансовата борса.

А тя, макар че няма гишета, е много повече от банков клон. Защото обработва над 120 заявки дневно от 270 населени места. Изпраща заявките до 23 банки и кредитни институции. Работи с 13 застрахователни компании.

В обновения сайт е още по-лесно на всеки клиент да открие това, което му е нужно. Той е удобен не само за младите, чието време пести, но и за възрастните, за които по принцип се смята, че не са толкова на "ти" с технологиите.  

Насочван от чатбот, потребителят извървява стъпка по стъпка пътя към избраната услуга - кандидатстване за бърз, потребителски или бизнес кредит, сключване на застраховка за дома или автомобила, както и намиране на решение за пенсионния план.

Какви са предимствата на CREDiPORT?

1. Печелене на време

Клиентът достига до много банки, застрахователи и други финансови институции с едно запитване, подадено онлайн.

Посещението на физически офиси, попълването на хартиени формуляри, изготвянето на собствени проучвания и изчисления остават в миналото, ако потребителят реши да ползва дигиталната алтернатива CREDiPORT.

2. Специални оферти

Персонализирани, индивидуални оферти, скроени по мярката на клиента - базирани точно на неговата кредитна или застрахователна история.

Платформата дава възможност и за оценка на кредитоспособността, за което се използват иновативни математически модели с висока степен на прецизност. Проверката може да се ползва и само за лична информация, без да е обвързана с кандидатстване за заем.

3. Спестяване на пари

Експертите на CREDiPORT представят офертите в сравним вид, а потребителят избира тези условия, които са най-изгодни за него.

Автоматизацията на услугите в платформата дава възможност едно заявление за заем до 80 000 лв., ипотечен или бизнес кредит да достигне до много кредитни институции.

4. Безплатни услуги

Кредитните и застрахователните услуги на CREDiPORT са безплатни, без такси за потребителите. В допълнение клиентите получават квалифициран електронен подпис безплатно, който могат да ползват за подписване и на електронни документи извън платформата.

5. Лично отношение

Експертите на CREDiPORT съдействат и помагат не само преди сключването на договора/застраховката, но и след това. Така се изгражда едно дълготрайно партньорство.

6. Сигурност

Платформата внимателно подсигурява, криптира и пази данните на клиентите си. Унищожава ги, когато вече не са необходими.

Тъй като темата със сигурността на личните данни е много чувствителна за обществото, от CREDiPORT са обърнали специално внимание на защитата. Използват се най-съвременните средства и целият процес - от мрежата до функциите за потребителско изживяване, се подлага на строг контрол.

На обновения сайт на CREDiPORT всеки може да прочете и отзиви от клиенти, а в блога да намери най-актуалните новини от финансовия сектор, както и полезни съвети. Така пазаруването на финансови услуги не само, че не е досадно, но дори е приятно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай