Клиентите с BILLA Card ще пестят повече с нови бонус ваучери

Кампанията, която стартира днес, дава възможност на притежателите на BILLA Card да печелят повече отстъпки

Клиентите с BILLA Card ще пестят повече с нови бонус ваучери | StandartNews.com

BILLA България ще зарадва потребителите с нова кампания за трупане на бонуси с всяка покупка на месечна база, а на помощ на клиентите, които обичат офертите и пазаруват с BILLA Card, тази есен идва супергероят Билли.

Кампанията, която стартира днес, дава възможност на притежателите на BILLA Card да печелят повече отстъпки при всяко пазаруване. Клиентите, реализирали покупки над определена стойност в рамките на месец, ще отключват различни BILLA бонус ваучери. В зависимост от достигнатата от клиентите сума на покупките за един месец, клиентите ще получават ваучери, които дават отстъпка от 1 лев, от 5% или от 10% при следващо пазаруване с BILLA Card, или един от предварително определени от BILLA продукти, който може да бъде закупен за 0.01 лв.

„Над 2.2 млн. българи притежават BILLA Card, а близо 1.5 млн. я използват активно. Всеки обича да пазарува изгодно и това е основната причина лоялната ни програма да има толкова голям успех вече над 15 години. В BILLA вярваме, че освен изгодно, пазаруването може да бъде разтоварващо, забавно и вълнуващо преживяване – като на игра. Ето защо надградихме лоялната си програма с повече и по-атрактивни възможности за потребителите да получават допълнителни бонуси с всяка своя покупка. Нашите клиенти са специални за нас, те са във фокуса на всичко, което правим, затова нашата цел беше да им дадем възможност, когато пазаруват повече, да получават и по-големи отстъпки“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Колкото повече пазарувате с Билли, толкова повече спестявате

Нека ви представим Билли – Супергероят на отстъпките. Неговата суперсила е да превръща клиентите в ловци на изгодни оферти, а мисията му следва един лесен принцип – колкото повече пазарува всеки клиент, толкова повече отстъпки получава.

За покупки на обща стойност минимум 100 лв. на месец, потребителят с BILLA Card получава ваучер за отстъпка от 1 лв. при следваща покупка. За похарчени минимум 200 лв. на месец – Билли дава ваучер за покупка на един от няколко предварително определени от BILLA продукта само за 0.01 лв. Покупки на обща стойност минимум 300 лв. на месец носят на клиента ваучер за 5% отстъпка от следваща сметка, а на стойност минимум 500 лв. на месец – ваучер за 10% отстъпка при следващо пазаруване в магазинната мрежа на BILLA.

Вашата BILLA Card ще става все по-ценна

BILLA Card дава достъп до всички предимства, които BILLA осигурява на лоялните си клиенти. Освен че отключва повече оферти, предоставя отстъпки на цели продуктови категории с „Гранде оферта“ и отбелязва рождения ви ден с 10% отстъпка от цялата сметка, в бъдеще лоялната програма и супергероят Билли ще дават още повече възможности за вълнуващо пазаруване. В предстоящия есенен сезон, потребителите с BILLA Card ще могат да участват в специални промоционални активности и игри с атрактивни награди.

Повече информация очаквайте на billa.bg и в официалните канали на BILLA България.

Цялата информация за кампанията „Спестявайте повече с BILLA Card” може да бъде намерена тук: https://www.billa.bg/billa-card

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай