Кеш Кредит 11 години се движим напред към мечтите ви!

Пребройте до 10 и си пожелайте нещо!... Готови ли сте? Ние от Кеш Кредит преброихме до 11 - за 11-те години, в които заедно се движим напред към мечтите ви.

Кеш Кредит 11 години се движим напред към мечтите ви! | StandartNews.com

 

  • Пребройте до 10 и си пожелайте нещо!... Готови ли сте? Ние от Кеш Кредит преброихме до 11 - за 11-те години, в които заедно се движим напред към мечтите ви.

Отбелязваме рождения ден на Кеш Кредит, ентусиазирани за предстоящите ни проекти и още по-мотивирани да работим в посока сбъдване на вашите желания. Вече 11 години ние продължаваме напред към по-иновативните решения, по-ефективното, надеждно и качествено обслужване. Постоянно се учим да сме ви по-полезни. Чуваме ви, когато имате да ни кажете нещо. Приятно ни е, когато разберем, че сме ви помогнали в труден момент, но търпим и на критика - тя ни показва, какво да подобрим!  Доказахме го с внедрените стандарти за качество и контрол на обслужването и услугите, въпреки отличията за "най-добро обслужване в бранша". Това беше важно, защото все пак светът се променя динамично, а с него и изискванията на клиентите. Уважаваме всеки един от вас! Разбираме, че няма универсално предложение - всеки, който ни се доверява носи своя индивидуалност в потребностите, желанията и навиците си, затова и се фокусираме върху предлагането на персонализирани продукти.

Не ни е страх от новото... новото нормално, ...новия проект, ...новите технологии, защото в Кеш Кредит работят изключителни професионалисти - от мениджъра на най-високо ниво до човека, който е най-близо до клиента.

Изпращаме последната година горди от проектите, които реализирахме и вдъхновени от обратната ви връзка. През 2021 г. ние представихме изцяло нов, модерен сайт с атрактивни технологии, които гарантират вашата сигурност. Отличени бяхме с престижни награди за "Най-добър работодател" за програмите ни "Устойчиво развитие на служителите" и "Стратегията за привличане на кандидати за работа", както и за уникалната вътрешна игра, изцяло програмирана от IT екипа на компанията за развитие уменията на служителите. Титлата Super brand, която си заслужихме, пък ни кара все така устремено да се фокусираме върху модерния начин за създаване на максимална полза от услугите ни.

Понеже нашият успех се дължи на вашето доверие, държим да ви направим част от нашето празненство. Като изтеглите кредит в периода 7 февруари - 13 март се включвате в кампанията ни "11 години се движим напред" и имате шанса да спечелите електрически скутер или електрическа тротинетка. Победителите ще бъдат обявени на 14.03 и ще могат да потеглят смело към изпълнението на целите си.

Пожелахте ли си нещо? Не го оставяйте на късмета - 11 години Кеш Кредит винаги има нещо за вас!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай