Четвъртък,

Kaufland е най-добрият работодател в България

От: Стандарт -
818
Kaufland е най-добрият работодател в България
A
A
A
  • Компанията зае 1-во място сред най-атрактивните работодатели в страната според престижната класация Career Show Index 2022

Kaufland България е най-добрият работодател в България, според престижната годишна класация Career Show Index. Компанията зае 1-то място в тазгодишното й издание на база на цялостната си работодателска политика и наградите, с които тя бе отличена през последните три години. Kaufland подобри миналогодишния си индекс и позиция в класирането, когато бе лидер в сектора на модерната търговия.

„Радвам се, че целенасочената ни работа за създаване на благоприятна среда за професионално развитие и цялостно благополучие на екипа намират и външен израз чрез това престижно признание. Отличията на компанията за разработване и внедряване на  иновативни процеси и проекти в управлението на човешките ресурси, както и признанието, което получаваме като добър, отговорен и атрактивен работодател, са ясно доказателство за комплексния ни подход с грижа за служителите. Високите резултати в проведеното в края на 2021 година вътрешно допитване за удовлетвореност на екипа напълно го потвърждават. Оценяваме резултатите в класацията на Career Show, защото ни показват, че сме на прав път. Вярвам, че това постижение само ще ни мотивира да ставаме все по-добри в подкрепата и развитието на колегите ни”, коментира Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България.

Career Show Index отличава най-добрите 100 работодатели в България. Индексът събира резултатите на компаниите на база получени от тях български и международни отличия. „Поздравяваме Kaufland България за успеха и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България в индекса на Career Show. За нас е чест, че можем за поредна година да откроим компанията като работодател, демонстрирал успешни практики и усърдна работа в грижа за човешкия ресурс“, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

През последната една година Kaufland България потвърди прогреса на работодателската си марка с над 20 престижни награди – с отличия на „Employer of Choice Awards“, на „Career Show Awards“, на „Employer Branding Awards“ на b2b Media, на международния конкурс Employer Brand Stars, на Годишните награди на БАУХ и други. През 2022 г. Kaufland бе отличена и в категория „Човешки ресурси“ на първите годишни награди на Министерството на труда и социалната политика, както и на Годишните награди „Златно сърце“. През месец юни Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в компанията, бе отличена за поредна година с индивидуален приз в годишните награди на списание и клуб „Business Lady”. В началото на настоящата година за четвърта поредна година компанията получи и сертификация за Топ Работодател от независимия международен Top Employers Institute.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com