"Имот на вноски" е най-новата услуга в портфолиото на Кредипорт

Как да изберем най-доброто от финансовия пазар

"Имот на вноски" е най-новата услуга в портфолиото на Кредипорт | StandartNews.com
  • Как да изберем най-доброто от финансовия пазар
  • Изтеглете кредит и купете застраховка без да ставате от дивана вкъщи

Финансовият пазар е необятно море, за да не се удавим в него ни трябва добър навигатор - консултант, който да ни помогне да изберем най-изгодните оферти.Ако се нуждаете от кредит, застраховка или имот, потърсете платформата Кредипорт /CREDiPORT/ - първия онлайн портал за кредити, застраховки и пенсионно осигуряване, посредник между клиента и институциите. Компанията е регистриран кредитен посредник в БНБ и работи само с лицензирани банкови и небанкови финансиращи институции. CREDiPORT Ins е и лицензиран застрахователен брокер, вписан в регистъра на КФН и работи с повечето застрахователни дружества в България.Вместо да обикаляте различни офиси на банки и застрахователни дружества и да губите часове в сравняване на предложенията им, а после да попълвате купища документи, от Кредипорт ще го направят вместо вас.На тази борса за финансови услуги се извършва посредничество между клиентите и финансовите институции изцяло в дигитална среда. Всички големи финансови институции по света притежават, планират да създадат или да купят такава платформа. В България CREDiPORT няма аналози към момента.

На електронния адрес https://crediport.bg/ клиентът избира търсената услуга - "Кредити", "Застраховки", "Осигуряване" или "Имоти". После попълва онлайн заявление в платформата, което става през компютъра или смартфона, докато седи на дивана вкъщи. Заявката се попълва интерактивно посредством чат-бот, което е бързо, лесно и дори забавно.Цялата останала работа се извършва от експертите на Кредипорт - те обработват заявлението, изпращат го в различните банки или застрахователни дружества. И в крайна сметка клиентът получава достъп до много оферти. Остава му само да избере най-изгодната и да сключи договор.Но помощта от Кредипорт не свършва до тук. Всички документи се подписват дистанционно с квалифициран електронен подпис. Веднага си помислихте: "Ами като нямам такъв?". Няма проблем - ще го получите от CREDiPORT, при това напълно безплатно.Квалифицирани финансови експерти са на разположение на всяка стъпка от процеса в случай, че клиентът има нужда от съдействие.  Това спестява усилия, време и ресурс, освен това се извършва без такси и комисионни. Безплатни са както борсата за кредити, така и магазинът за онлайн застраховки.

Услуги

1. Имоти

Най-новата услуга в портфолиото на Кредипорт е "Имот на вноски". Ползването й става много лесно - попълвате желаните от вас параметри - местоположение, квадратура, цена, отбелязвате вида на имота, както и дали желаете да ползвате ипотечен кредит или не. Оттам нататък на ход са експертите на посредника, които ще станат ваш доверен партньор в този важен избор. Калкулаторът ще изчисли какъв би бил размерът на вноската по ипотечния кредит, за да може да прецените кое е по-изгодно - да теглите заем и да купите имот или да продължавате да плащате наем.

2. Пенсии

Друга услуга е свързана с пенсионното осигуряване. В тази връзкаCREDiPORT предлага изчисляване на прогнозна пенсия, съвети за балансиране на партидите в отделните стълбове и прехвърляне на партиди с цел по-добра доходност. Калкулаторът може да ви сметне коя година и точно на коя дата ще получите право да се пенсионирате. Както и колко години, месеци и дни ви остават до тогава.

3. Кредити

Много е важна помощта на Кредипорт при избирането на оферта за кредит. Защото посредникът сравнява не просто лихвите, а общата сума, която човек в крайна сметка трябва да върне, както и месечната вноска. Важни са и допълнителните условия, които банките предлагат - застраховка, онлайн банкиране, разплащателна сметка. Често се случва човек, улисан в лихви и търсене на скрити такси, да не обърне внимание на тези на пръв поглед малки подробности, които обаче също пестят пари. Освен това кандидатът за заем може сам да провери напълно анонимно своята кредитна оценка и да прецени как изглежда в очите на кредиторите, т.е. дали ще получи много оферти и то при максимално добри условия. Всичко това дава възможност клиентът на Кредипорт да получи пълна информация за целия пазар и така да направи своя информиран избор.

4. Застраховки

И тук всичко е много лесно и просто. Застраховането става в три стъпки - подайте запитване, получете оферти, изберете най-изгодното. Кредипорт ще ви предложи богат избор между застрахователни компании и възможности за сравнение чрез калкулатор. Получаването на полицата е по имейл, без куриер, а заплащането на дължимите суми също е онлайн.

Сигурност 

Тъй като темата със сигурността на личните данни е много чувствителна за обществото, от CREDiPORT са обърнали специално внимание на защитата. Използват се най-съвременните средства и целият процес - от мрежата до функциите за потребителско изживяване, се подлага на строг контрол.И за да се разчупи строгата тема с финансовите услуги, Кредипорт са се постарали да осигурят и забавление - виртуалният асистент Поли първа посреща клиентите в платформата и им предлага игра - също като в "Стани богат" - с която може да проверите вашата обща култура. Пробвайте знанията си!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай