Инициативата Veganuary превръща месец януари в предизвикателство

Зад инициативата стои идеята за нов и свеж старт на годината

Инициативата Veganuary превръща месец януари в предизвикателство | StandartNews.com

Част от новогодишните пожелания, които повечето от нас често си пожелават при наздравицата с пенливото шампанско, включват в себе си щастие, успехи и различно и по-добро начало на вече настъпващата нова година. Месец януари от своя страна е и месецът, в които новите предизвикателства и дръзките желания за личностна промяна звучат някак си правдоподобно и точно на място, защото намират одобрително разбиране както от самите нас, така и от нашите роднини, приятели и близки. Именно идеята за нов и свеж старт на годината стои зад инициативата Veganuary, с която искаме да ви запознаем в този опознавателен и открояващ се с вегански привкус материал.

Самата организация Veganuary започва своето съществуване oще през 2014 г., като нейната основна идея е да предложи на обществото едно развлекателно и различно хранително предизвикателство, което да мотивира всички включили се в инициативата да използват само вегански хранителни продукти през целия месец януари. От организацията се стремят да дадат гласност на проблемите с опазването на околната среда и да откроят на преден план всички преимущества и ползи, които могат да бъдат открити в инициативата Veganuary. Към този момент резултатите от кампанията са впечатляващи като броят на включилите се всяка година бележи своя нов и забележителен връх. Хиляди участници дават разтоварващ и свеж хранителен старт на своята нова година, като се записват за инициативата.

У нас всички, които искат по един или друг начин да се включат в предизвикателството Veganuary, могат да направят това с Lidl и техния разнообразен вегански асортимент от хранителни продукти. В магазините всички клиенти на търговската верига могат да открият специално подбрани продукти на растителна основа, които допринасят за един свеж и разтоварващ хранителен старт на новата 2022 година. Продуктите от собствената марка на компанията – Vemondo, включват селекция от тофу, червена леща, различни по вид ядкови напитки, моцарела и още куп други веган предложения, които могат да направят целия месец януари свеж, приятен и разтоварващ. Всички подбрани хранителни продукти от веганския асортимент на Lidl за месец януари може да откриете тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай