Гранде уикенд оферти -25% за всички притежатели на BILLA Card

Всеки обича отстъпките

Гранде уикенд оферти -25% за всички притежатели на BILLA Card | StandartNews.com

Всеки обича отстъпките, но някои клиенти са истински факири в умението си да пазаруват изгодно. Те добре познават функционалностите на програмите за лоялност, следят седмичните акции и офертите в брошура и не се колебаят да се възползват от предложенията, предназначени специално за тях в апликацията на телефона си. С други думи, винаги знаят как да вземат най-добрата оферта. За всички останали, които проявяват любопитство към дисциплината „умно пазаруване“, сме подготвили кратко напътствие през промоционалните активности на една от задължителните дестинации за всеки ловец на оферти – BILLA България.

Гранде уикенд оферти за гранде пазаруване

Програмата за лоялни клиенти BILLA Card ви дава възможност да се възползвате от специални предложения, персонализирани оферти и седмични отстъпки на различни продуктови категории във всички магазини BILLA. Истинският ловец на оферти посреща уикендите си с още по-добро настроение, защото знае, че в дните от петък до неделя е времето за Гранде оферта. Не една, а цели три категории артикули в BILLA са с -25% за притежателите на BILLA Card. Всеки уикенд, 3-те категории с -25% са различни, а атрактивните предложения варират от храни и напитки до продукти за домакинството - всичко, от което се нуждае вашето семейство.

Тази седмица, от 1 до 3 септември, се разкрива поредната изкушаваща възможност за притежателите на BILLA Card за Гранде оферта с -25% на всички колбаси, краве масла, яйца, точени кори, лютеници, сосове и макаронени изделия. Когато казваме всички, имаме предвид точно това – всички продукти от избраната категория.

Какви други предимства има BILLA Card?

С BILLA Card имате достъп до всички предимства, които BILLA осигурява на лоялните си клиенти в знак на благодарност за гласуваното доверие. Веригата ще отбележи дори рождения ви ден, като ви зарадва за празника с ексклузивна отстъпка от 10% на цялата сметка. Ще я получите, дори да не знаете за нея. Стига да пазарувате с BILLA Card в седмицата на рождения си ден. Освен, че отключва повече атрактивните оферти в седмичната брошура, картата ви дава и възможността да участвате в специални промоции и игри с вълнуващи награди – ваучери за пазаруване, екскурзии и стотици предметни награди.

Как да се сдобия с BILLA Card?

За да се присъедините към останалите над 1.4 млн. души, които използват активно BILLA Card, не е необходимо нито заплащане, нито чакане – можете да го направите в обектите на BILLA, като попитате персонала на касите. Ако използвате смарт устройства, BILLA Card може да бъде винаги с вас, като я активирате през мобилното приложение BILLA App или в сайта на компанията.

Допълнете своето потребителско преживяване по време на пазаруване с картата за лоялни клиенти BILLA Card, с която пестите пари, участвате в томболи за атрактивни награди и получавате персонализирани оферти всяка седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай