Готови за училище с Plesio

Готови за училище с Plesio  | StandartNews.com

В днешния брой на Стандарт ще откриете специалното издание на каталога на Плесио, посветено изцяло на подготовката за първия учебен ден!

Читателите ще могат да разгледат най-новите модели на ученически раници с модерни принтове и графити. За феновете на „Дисни" и „Междузвездни Войни" е подготвена цяла серия с чанти на тази тема. За най-малките има и достъпни предложения за раници в ярки цветове от 4.95 лв.

Ако все още не сте обзавели своето ъгълче за ученика вкъщи, актуалното предложение за бюро и етажерка е на цена 59 лв., а удобен ученически стол струва само 39 лв. Представени са още оферти за материали за училище като комплекти тетрадки и 50 молива или 50 химикалки за 3.75 лв.

Впечатление правят и новите технологични оферти като лаптоп Lenovo с подарък принтер, чанта и мишка за 499 лв. или даже умен телефон с голям екран и камера за селфита с 18 мегапиксела за 199 лв. Конфигурацията за настолен компютър с включена операционната система с безплатен ъпгрейд до Windows 10 е с цена 499 лв.!

Разбира се, отново всичко може да бъде закупено и на до 24 безлихвени вноски в магазина в София на ул. Ангел Кънчев №5 или в интернет страницата plesio.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай