Горещо лято с Plesio!

Горещо лято с Plesio! | StandartNews.com

В този брой на Стандарт ще откриете обновената втора част на специалното лятно издание на каталога на Плесио. Читателите ще могат да разгледат най-новите модели екшън камери GoPro, представени миналата седмица. Продуктите се радват на огромен интерес както от почитателите на екстремните спортове, така и от всички, които искат да заснемат летните си изживявания в страхотно качество. Все по-популярната категория зарядни устройства тип Powerbank, подходящи за зареждане на смарт телефони и таблети, имат два нови модела - такъв в комбинация с безжична слушалка и модел, който черпи енергия директно от слънчевата светлина.

Представени са още оферти за преносими твърди дискове, на които можете да запишете снимките от летните пътувания или да носите със себе си необходимите файлове, с които работите. Впечатление правят новите конфигурации настолни компютри, с ново поколение видео карти Turbo-X на супер цена, за безброй игри и забавления у дома по време на отпуската. Най-изгодните модели като цена и качество имат комбинация от хард диск и SSD за моментално стартиране на компютъра и зареждане на операционната система!

Разбира се, отново всичко може да бъде закупено и на 6 или 12 безлихвени вноски в магазина на ул. „Ангел Кънчев" 5 или в интернет страницата plesio.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай