Голяма новина за знакова банка у нас! Промяната

Свързана е с ново бизнес партньорство

Голяма новина за знакова банка у нас! Промяната | StandartNews.com

Оформя се знаково партньорство в бизнеса на две големи институции у нас.

УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха ново споразумение, което продължава с още 5 години ексклузивния договор за сътрудничество. Споразумението засилва дългогодишното партньорство между двете финансови компании и потвърждава ангажимента им към клиентите и развитието на българския пазар. 

Стартът на сътрудничеството e поставенo през 2018 година като продължение на решението за партньорство между УниКредит и Алианц на регионално ниво за страните от Централна и Източна Европа. В рамките на споразумението банката предлага ексклузивно продуктите на застрахователната компания в областта на животозастраховането и общото застраховане.

Благодарение на партньорството клиентите на УниКредит Булбанк могат да се възползват от ексклузивен достъп до разнообразни продукти и услуги, предоставяни от Алианц, включително застрахователни пакети, инвестиционни възможности и съвети за управление на риска. Съвместната работа на двете компании се фокусира върху иновативни решения и персонализирани предложения, които да отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите

Мисията на Алианц е да подсигурява бъдещето на клиентите, така че те да могат да гледат уверено напред“ – коментира Йоанис Коцианос, Председател на Изпълнителния комитет на Алианц България. 

С новия 5-годишен договор, УниКредит Булбанк и Алианц се ангажират със стабилното и висококачествено обслужване на клиентите и с продължаващото си участие в развитието на българската икономика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай