Събота,

Гледаме Джаро и Койна с картата за рейса

От: Валери Роев -
309
Гледаме Джаро и Койна с картата за рейса
A
A
A
  • 3500 талона за намаление са пуснати в пунктовете на ЦГМ
  • Редовните пътници в градския транспорт с билети за Младежкия театър на половин цена

Пътниците в столичния градски транспорт могат да се насладят на половин цена на постановките на Младежкия театър "Николай Бинев".

Билет с 50% отстъпка се полага на всеки, който притежава абонаментна карта за пътуване за срок от една година, 6 месеца и 3 месеца. Намаление имат и всички с преференциални карти за градския транспорт - студенти, докторанти, пенсионери и хора в неравностойно положение. Тези пътници  при зареждане на картата си в наш пункт, биха могли да поискат от специалните талони на кампанията "Спирка Младежки театър". Ако зареждат картата си онлайн, при представяне на валидна карта в наш пункт също могат да получат талон, обясни Владимир Лазаров, директор на отдел "Маркетинг" в Центъра за градска мобилност.

Намалението е 50% от цената на редовен билет

и важи само за притежателя на картата. Минималната цена, на която може да се купи билет, е 8 лева. Т.е. - ако цената на билета е 16 лева, той може да бъде купен за 8 лв. Отстъпката се ползва само за постановки на Младежки театър "Николай Бинев"и не важи за гостуващи представления.

Хитови представления в репертоара

Самият репертоар на Младежкия театър обаче е достатъчно богат с хитови собствени представления. Едно от тях, което се играе този месец, е "Разделям двойки по домовете" с режисьор проф. Здравко Митков. На сцената пък може да видите водещия на "Стани богат" Михаил Билалов, известен още като Джаро след участието си в "Под прикритие". Той си партнира в пиесата с чаровната Искра Донова, нашумяла напоследък с ролята на полицейската съпруга Ива Йосифова в сериала "Братя" и с актьора Николай Луканов, също познат от малкия екран с ролите си в "Столичани в повече", "Под прикритие", "Дървото на живота" и др. Друга хитова пиеса на трупата на Николай Бинев" е "Бай Ганьо" с Николай Урумов.

Койна Русева е друга звезда, любимка на зрителите на Младежкия театър, където се изявява в различни пиеси, включително във великолепната "Nordost".

Посетителите трябва да имат предвид, че в условията на епидемия в театъра се спазват разпорежданията на Регионалната здравна инспекция за безопасност, включително и за използване на до 50% от местата.

 

Партньорство от 4 години

Кампанията на Центъра за градска мобилност "Спирка Младежки театър" започна на 8 май 2018 година. Тя бе подкрепена и от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Идеята беше като съвместно партньорство с театър "Николай Бинев" да даваме повече бонуси на нашите редовни клиенти.

Вече 4 години успешно си партнираме с театъра и договорът ни за продължаване на инициативата  вече е подновен със срок до края на следващата 2022 година. Ние се радваме, да предоставяме подобни дългосрочни бонуси на клиентите си, а най-вече се радваме, когато те са свързани с културни събития", изтъкна Владимир Лазаров.

 

 

Намаления за над 300 спектакъла             

Над 2000 пътници на Центъра за градска мобилност са се възползвали от предлаганото намаление за над 300 представления и над 40 спектакъла. През новата 2022 г. чрез талоните, нашите редовни клиенти ще имат възможност да посетят над 300 спектакъла на Младежки театър. 3500 талона с новата визия вече са разпространени във всички каси и пунктове на ЦГМ и любителите на театралното изкуство - притежатели на карти за градски транспорт могат да ги търсят там.

Актьори се качват в трамвая, канят пътниците на театър

Звезди от Младежкия театър преди време се качваха в градския транспорт, за да поканят лично пътниците на театър с отстъпка.

"Преди пандемията от ковид да промени живота ни с актьори от театъра имахме съвместни събития - пътници в автобуси и трамваи имаха възможност да се срещнат на живо с любими и известни актьори. За съжаление, това сега е невъзможно. Но пък нашите клиенти могат да се срещат с тях в постановките на Младежки театър и то с намаление", обясни Владимир Лазаров от ЦГМ.

Ако кажем, че тази кампания, която се развива успешно вече 4 години е утвърден пилотен проект, то ние от ЦГМ сме готови да обсъдим и на други подобни партньорства, свързани с добри и полезни идеи като бонус за нашите клиенти, заяви той.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички