Гледаме Джаро и Койна с картата за рейса

Редовните пътници в градския транспорт с билети за Младежкия театър на половин цена

Гледаме Джаро и Койна с картата за рейса | StandartNews.com
  • 3500 талона за намаление са пуснати в пунктовете на ЦГМ
  • Редовните пътници в градския транспорт с билети за Младежкия театър на половин цена

Пътниците в столичния градски транспорт могат да се насладят на половин цена на постановките на Младежкия театър "Николай Бинев".

Билет с 50% отстъпка се полага на всеки, който притежава абонаментна карта за пътуване за срок от една година, 6 месеца и 3 месеца. Намаление имат и всички с преференциални карти за градския транспорт - студенти, докторанти, пенсионери и хора в неравностойно положение. Тези пътници  при зареждане на картата си в наш пункт, биха могли да поискат от специалните талони на кампанията "Спирка Младежки театър". Ако зареждат картата си онлайн, при представяне на валидна карта в наш пункт също могат да получат талон, обясни Владимир Лазаров, директор на отдел "Маркетинг" в Центъра за градска мобилност.

Намалението е 50% от цената на редовен билет

и важи само за притежателя на картата. Минималната цена, на която може да се купи билет, е 8 лева. Т.е. - ако цената на билета е 16 лева, той може да бъде купен за 8 лв. Отстъпката се ползва само за постановки на Младежки театър "Николай Бинев"и не важи за гостуващи представления.

Хитови представления в репертоара

Самият репертоар на Младежкия театър обаче е достатъчно богат с хитови собствени представления. Едно от тях, което се играе този месец, е "Разделям двойки по домовете" с режисьор проф. Здравко Митков. На сцената пък може да видите водещия на "Стани богат" Михаил Билалов, известен още като Джаро след участието си в "Под прикритие". Той си партнира в пиесата с чаровната Искра Донова, нашумяла напоследък с ролята на полицейската съпруга Ива Йосифова в сериала "Братя" и с актьора Николай Луканов, също познат от малкия екран с ролите си в "Столичани в повече", "Под прикритие", "Дървото на живота" и др. Друга хитова пиеса на трупата на Николай Бинев" е "Бай Ганьо" с Николай Урумов.

Койна Русева е друга звезда, любимка на зрителите на Младежкия театър, където се изявява в различни пиеси, включително във великолепната "Nordost".

Посетителите трябва да имат предвид, че в условията на епидемия в театъра се спазват разпорежданията на Регионалната здравна инспекция за безопасност, включително и за използване на до 50% от местата.

 

Партньорство от 4 години

Кампанията на Центъра за градска мобилност "Спирка Младежки театър" започна на 8 май 2018 година. Тя бе подкрепена и от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Идеята беше като съвместно партньорство с театър "Николай Бинев" да даваме повече бонуси на нашите редовни клиенти.

Вече 4 години успешно си партнираме с театъра и договорът ни за продължаване на инициативата  вече е подновен със срок до края на следващата 2022 година. Ние се радваме, да предоставяме подобни дългосрочни бонуси на клиентите си, а най-вече се радваме, когато те са свързани с културни събития", изтъкна Владимир Лазаров.

 

 

Намаления за над 300 спектакъла             

Над 2000 пътници на Центъра за градска мобилност са се възползвали от предлаганото намаление за над 300 представления и над 40 спектакъла. През новата 2022 г. чрез талоните, нашите редовни клиенти ще имат възможност да посетят над 300 спектакъла на Младежки театър. 3500 талона с новата визия вече са разпространени във всички каси и пунктове на ЦГМ и любителите на театралното изкуство - притежатели на карти за градски транспорт могат да ги търсят там.

Актьори се качват в трамвая, канят пътниците на театър

Звезди от Младежкия театър преди време се качваха в градския транспорт, за да поканят лично пътниците на театър с отстъпка.

"Преди пандемията от ковид да промени живота ни с актьори от театъра имахме съвместни събития - пътници в автобуси и трамваи имаха възможност да се срещнат на живо с любими и известни актьори. За съжаление, това сега е невъзможно. Но пък нашите клиенти могат да се срещат с тях в постановките на Младежки театър и то с намаление", обясни Владимир Лазаров от ЦГМ.

Ако кажем, че тази кампания, която се развива успешно вече 4 години е утвърден пилотен проект, то ние от ЦГМ сме готови да обсъдим и на други подобни партньорства, свързани с добри и полезни идеи като бонус за нашите клиенти, заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай