Сряда,

Филип Морис България отново е най-добър работодател в страната

От: СТАНДАРТ -
101
Филип Морис България отново е най-добър работодател в страната
A
A
A

Филип Морис Интернешънъл получи поредното голямо отличие. За шеста поредна година компанията е отличена със сертификат за топ работодател, както на глобално ниво, така и в Европа и България. 

У нас компанията е сред шестте работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 44-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-добър работодател се връчва след провеждане на строга оценка, на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

За да получи наградата, Филип Морис България е доказала пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в различни направления на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес стратегията на компанията, организацията и промяната, привличането и приобщаването на таланти, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

“Горди сме, че за шеста поредна година Филип Морис Интернешънъл е призната за топ работодател - в България, Европа и на глобално ниво. Магията е в постоянство и истинска грижа за служителите ни, фокуса върху тяхното развитие, прилагането на принципите за многообразие и приобщаване, иновативните начини за ангажирането им, за да се представят по най-добрия възможен начин. Тези усилия бяха признати отново“, сподели Ани Габровска, Мениджър Култура и Човешки капитал във Филип Морис България.

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни изделия в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат. ФМИ е водеща международна тютюнева компания за производство и продажба на тютюневи изделия, както и на бездимни изделия и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Във Филип Морис България работят близо 110 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на компанията за изграждане на бъдеще без дим.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички