Ето как ще работят магазините на А1 по празниците

Търговските обекти на компанията ще продължат да обслужват клиенти през празниците, а кол центърът ще работи и на Коледа и Нова година

Ето как ще работят магазините на А1 по празниците | StandartNews.com

Търговските обекти на компанията ще продължат да обслужват клиенти през празниците, а кол центърът ще работи и на Коледа и Нова година

Магазините на А1, които се намират в помещения на хипермаркети Kaufland и в търговските центрове в страната ще работят до 17:00 часа на 24 декември или ще затворят с края на работното време на обекта, в който се намират, ако той затваря в по-ранен час. На 31 декември всички магазини ще имат същото работно време като на търговските центрове, в които се намират.

Магазините на А1, които са извън търговски центрове и хипермаркети ще имат по-различен график. На 21, 22, 23, 27 и 30 декември те ще функционират с обичайното си работно време. На 24, 26, 28, 29 и 31 декември работното им време ще бъде от 10:00 до 17:00 часа.

Единствените два празнични дни, в които няма да можете да посетите магазин на А1, са Коледа (25 декември) и Нова година (1 януари). За улеснение на клиентите на сайта на компанията има интерактивна карта, с помощта на която могат да открият най-близките магазини в съответния град и тяхното актуално работно време.

Кол центърът на А1 ще продължи да работи без прекъсване през целия празничен период, включително на Коледа и на Нова година. Дори и да няма работещ магазин в близост, можете да се свържете със сътрудник на компанията на кратък номер *88 или 088123. Клиентите на А1 могат да управляват своите услуги и да заявяват нови и от сайта на компанията и мобилното приложение Моят А1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай